Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mobiljara jott sms a paromnak vajon hazudik?
Ma jott egy sms a paromnak, ferjemnek amit o azonal megmutatott es felolvastuk felnott tartalmu sms.ez allt az sms ben:
gondoltam rad laci.folytathatnsnk? Nyitott lenel ra?
A ferjemet nem lacinak hivjak!
Kerdesem az lene hozatok hogy nektek is kuldtek mar ilyen sms,t? Vagy hasonlo esett? Es honan tudta meg a parom mobil szamat ez a felnott 90- es csatorna vagy mit tudom en?
Simán félremehetett, én már kaptam sms-t, amiben megköszönték a kölcsönadott kalapácsot és írták, hogy majd hozzák vissza.:) De senkinek nem adtam kölcsön kalapácsot.:)
Illetve hívott már az ország másik végéből fel egy főorvos a kórházból, hogy az egyik betege ezt a számot adta meg neki, hogy ez a fia száma.:) Hozzáteszem, nő is vagyok, illetve akkor még tizenéves fiatal lány voltam.:)
Szóval ha nem Laci a párod, akkor valószínűleg nem neki szánták.:)
Koszonom nektek a valaszokat.
De azert felhaborito hogy milyen jogon kudenek ilyen emeltdijas uzenetet,mert persze leis vette a penzt a mobiljarol.
De megnyugodtam a valaszaitok alapjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!