Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy folyamatosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy folyamatosan én vagyok megbántva, de a páromnak áll feljebb?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem hiszem el,világosan látja ő is,hogy megbántott engem,mert lehetetlen,hogy nem,de sosem nekem van igazam,hanem neki,és még ő van folyton megsértve,hogy kimertem nyitni a szám,hogy elmondjam mi a bajom. Állandóan nekem kell bocsánatot kérni,mintha én bántottam volna meg! Ebből már nagyon elegem van,mert csak nyelek és nyelek,és még nekem kell kuncsorogni bocsánatért,nevetséges... Szépen nem lehet leülni vele,hogy megbeszéljük a problémákat,mert hallani sem akar róluk,betörhetetlen,eltereli a szót,oda sem néz,és aztán kiakadtam,ìgy a fejéhez vágtam mindent,mert sosem hagyta elmondani. Csak nézett,láttam,hogy bántja,de semmit se szólt. Még én érzem magam rosszul,hogy szegényt hogy megbántottam,meg gondolkozhatok rajt,hogy most mit csináljak,csak ugye az senkit sem érdekel,hogy én hogy érzem magam... 4éves kapcsolat,kérlek adjatok tanácsot 22\L
2015. ápr. 12. 10:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem kos a párod horoszkópja? Na jó viccet félretéve, nálunk is ez volt a helyzet. Egyfolytában megbántott, aztán ha szóltam érte még én voltam a szemét, hogy csak baszogatni tudom. Az hogy ő hányszor taposott a lelkembe az nem számított, nekem mindent el kellett néznem. Ha mondtam valami sose válaszolt, hanem közölte, hogy most nem ér rá. Nálunk a kommunikáció már csak a veszekedés formájában volt jelen. Én megelégeltem és szakítottunk.
2015. ápr. 12. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:

1. Az a baj, hogy én ezt nem csak kostól tapasztaltam.

Attól is, de volt még 2 szûz (horoszkópú) párom, detto ugyanez ment.

Én utálom a szônyeg alá söpörni a problémákat. A férfiak meg mintha ezt élvezettel tennèk...

2015. ápr. 12. 10:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem kos,hanem oroszlán. Én nagyon szeretem őt,talán ő is engem,de már ebben nem vagyok biztos. Valamit ki kell találni,mert egyszerűbb lenne,ha tudnánk beszélgetni,mert ezek nem nehéz dolgok,egyszerűek,de fontosak,és semmit nem kéne tenni,csak megbeszélni,hogy hogyan is lehetne jó,vagy jobb,ennyi lenne az egész,de egyszerűen lehetetlen vele kommunikálni ilyenekről,egyszerűen nem tudom megérteni,hogy miért olyan nehéz meghallgatni a másikat,meg válaszolni,elmondani a gondolatait...Egyszerűen nem bìrom megérteni! Ìgy meg sosem fogom megtudni,hogy ő mit szeretne,mi lenne a jó,stb.,mert nem tudok belőle kihúzni semmit,pedig nem szégyen lenne beszélni a kapcsolatunkról,hiszen a boldogságunk múlik rajta!! :(
2015. ápr. 12. 10:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk detto ez van.... Nem tudom,mit lehetne tenni..
2015. ápr. 12. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Nalunk abszolut ugyanez a helyzet es az en pasim is Oroszlan:-))))Sztem remenytelen, de komolyan mindent szemelye elleni tamadasnak vesz, ha nem ertek egyet vele akkor biztos csak vitazni akarok, meg hogy en sertegetem ot (sosem tettem ilyet) es ha egy kicsit is mas a velemenyem akkor vegtelenul megsertodik.

Mindig csak neki lehet igaza, o a szebb, az okosabb es amikor megprobalok a sajat dolgaimrol beszelni akkor ismet magara es az o sertettsegere tereli a szot. Az osszes oroszlan pasim ilyen volt, a tesoja is ilyen o is oroszlan, az anyosom es a sogornom is ilyenek ok is oroszlanok.

Totalis elmebaj:-)))En nyilas vagyok es ulok es nezek, hogy ezmijez es mivel baromi faraszto szamomra ez az egesz a leheto legminimalisabbat kommunikalom vele es ha nincs igaza akkor is en kerek elnezest, mert nem vitaval akarom tolteni a napomat:-))))))

2015. ápr. 12. 11:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó,én ugyanez vagyok,mint te,anyukám is oroszlán,ő is ilyen..én skorpió vagyok :) nagyon nagyon szeretem a párom,de ez szörnyű,hogy nem tudjuk megbeszélni a dolgokat
2015. ápr. 12. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez nem "csillagjegy" hanem szimplán önzőség & parasztság.

Ha én erőt tudok venni magamon és bocsánatot tudok kérni olyanért ami szándékaim ellenére történt, az után h erre közvetlenül betartott nekem az a személy, aki am nekem "senkim", csak azért téve ezt hogy ne legyen konfliktust...

...És erre még neki áll feljebb és pofátlanul viselkedik, akkor leginkább arcon csapnám, de minimum vége a szép időknek

2015. ápr. 15. 01:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez megy,és már azt is a fejemhez vágta,hogy ha nem változtatok a dolgokon akkor szakìtás lesz.. különben ô szűz én meg bak vagyok. 2 éve vagyunk együtt..
2015. ápr. 15. 01:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nállam is volt ilyen. A srác büszke volt nagyon. A veszekedések elkerülése miatt pedig inkább igazat adtam neki. De nem volt jó neki ez sem. Szerettem és talán ő is,de belefáradtam és ott is hagytam. Mi 2,5 évig voltunk eggyütt.
2015. ápr. 15. 09:58
 10/10 anonim válasza:
55%

Szia!

Nálunk is így ment...ahányszor megmondtam neki ami nekem fájt,annyiszor én sírtam és én bennem alakult ki az az érzés, hogy megbántottam (nagyon féltem, hogy elveszítem)...elegem lett és mondtam neki, hogy beszélnünk kell, elmondtam mi bánt és mit szeretnék...akkor elmondta, hogy őt is bántja, sajnálja, szeret...nehéz volt neki ezt beismerni, hisz nehéz elismerni a hibáit...annyit tudok tanácsolni, hogy menjetek el valahova kettesben és beszélgetés közben hozd fel neki azokat a dolgokat, amik téged bántanak és hogy mit vársz el...persze úgy, hogy ne vegye sértésnek. remélem minden helyre jön, mint nálunk :)

2015. ápr. 15. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!