Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy viszonyultok az ilyen lányokhoz?
Szerény, de mégis határozott, makacs személyiség. Hűséges, gondoskodó, stabil partner, de a szabadságát igényli, ugyanígy meg is adja.
Négyszemközt bújós tud lenni, de egyébként nem szajkózza folyton, mennyire imád, inkább csak érezteti. Támogató, a hosszútáv híve, néha csipkelődő, szereti a humort és a nyugodtságot.
Csak kíváncsi vagyok, milyen esélyem lenne egy tartós kapcsolatra.
19/L
Én magam is a tartós, komoly kapcsolatok híve vagyok. A belső értékeid alapján számomra egy érett, vonzó lány vagy, tehát igen, bár ez kicsit furán hangzik, de mindenképp lenne esélyed egy tartós, komoly kapcsolat kialakítására.
Ami pedig a makacsságot illeti. Az olyanok számára, akik nem tudnak egy ilyen lányt "kezelni", valószínűleg taszító tulajdonságként gondolnának a makacságra. Hosszú évek óta gyakorlom a makacs nőkkel való kommunikációt, hiszen a világ két legmakacsabb nőjével élek együtt, megtanultam őket "kezelni".
Összességében azt gondolom, hogy minden férfi, aki tartós kapcsolatra vágyik, wife materialt keres. A leírtak alapján olyan nőt, mint amilyen te is vagy. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!