Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, hogy viszonyultok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy viszonyultok az ilyen lányokhoz?

Figyelt kérdés

Szerény, de mégis határozott, makacs személyiség. Hűséges, gondoskodó, stabil partner, de a szabadságát igényli, ugyanígy meg is adja.

Négyszemközt bújós tud lenni, de egyébként nem szajkózza folyton, mennyire imád, inkább csak érezteti. Támogató, a hosszútáv híve, néha csipkelődő, szereti a humort és a nyugodtságot.

Csak kíváncsi vagyok, milyen esélyem lenne egy tartós kapcsolatra.

19/L

2015. ápr. 15. 12:21
1 2
 11/17 fine rice ***** válasza:

Én magam is a tartós, komoly kapcsolatok híve vagyok. A belső értékeid alapján számomra egy érett, vonzó lány vagy, tehát igen, bár ez kicsit furán hangzik, de mindenképp lenne esélyed egy tartós, komoly kapcsolat kialakítására.

Ami pedig a makacsságot illeti. Az olyanok számára, akik nem tudnak egy ilyen lányt "kezelni", valószínűleg taszító tulajdonságként gondolnának a makacságra. Hosszú évek óta gyakorlom a makacs nőkkel való kommunikációt, hiszen a világ két legmakacsabb nőjével élek együtt, megtanultam őket "kezelni".

Összességében azt gondolom, hogy minden férfi, aki tartós kapcsolatra vágyik, wife materialt keres. A leírtak alapján olyan nőt, mint amilyen te is vagy. :)

21/F

2015. ápr. 15. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Ideális barátnő lenne, ezek alapján ilyen barátnőről álmodom. Persze vannak más tényezők is, de ez hibátlan lenne :) 18F
2015. ápr. 15. 15:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Valaki írta, hogy lenyeled-e, aztán nemcsak lepontoztad, de jelentetted is:D fapina
2015. ápr. 15. 15:23
 14/17 A kérdező kommentje:
#13: honnan veszed, hogy én voltam? De nem fogok magyarázkodni, szerintem nem érdemes.
2015. ápr. 15. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Ki más csinálta volna? Szerinted a többi embert érdekli?
2015. ápr. 15. 19:04
 16/17 zetsu99 válasza:
Nekem ez a tökéletes lány, a mostani barátnőm is pontosan ilyen.
2020. ápr. 14. 12:14
 17/17 anonim ***** válasza:
5 éves kérdés... Kitudja, hogy milyen a kérdező manapság, lehet, hogy évek óta házas :D
2020. ápr. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!