Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért várjátok el, hogy egy kapcsolat elején a pasinak kell keresni Titeket? Ha egy ideig nem jelentkezik miért estek kétségbe ahelyett, hogy felhívnátok?
Szokas szerint a fiu udvarol. Ha erdeklem, akkor keres, ez valahogy mar belenk egett.
20L
Nem várom el
22 l
De azért ne is mindig én teperjek utána.
Nem az lenne a természetes, ha kölcsönösen keresik egymást és ha valakinek mondanivalója van az felhívja a másikat?
Sok lány megsértődik azon, ha nem keresik Őket....
Én is örülök neki, ha ténylegesen a pasi keres többször, de ha úgy van, akkor azért nem esik nehezemre nekem kezdeni. Azt mondjuk nem tartom értelmesnek, hogy egyszer én, egyszer ő, akinek hamarabb eszébe jut, az csinálja. Barátommal is tulajdonképpen így jöttünk össze, ugyan a megismerkedésünk személyesen történt, meglehetősen kölcsönös vonzalomkimutatással, de utána én jelöltem be facebookon, én írtam rá először, sőt, másodszorra is, és mondtam neki, hogy nyugodtan írjon, bármikor- egyértelműen, nyíltan közöltem vele, hogy azt szeretném, ha ő is aktív résztvevője lenne az ismerkedésnek. Mondjuk ezzel nem is volt gond, a randira végül ő hívott el, csak egyszer kellett sugallmazni :P
De valóban, sok lány úgy érzi (amúgy, általában én is), hogy ha nem keres az elején elég gyakran, akkor nem is akar igazán. Az ilyen trükközések, hogy 3 napig nem keresem, meg mittudomén, azok nagyon gázak, és inkább hátráltat, mint segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!