Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az az en jellemem gyengesegene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az az en jellemem gyengesegenek a jele, ha nem szeretnek baratot, mert nagyon vekony vagyok?

Figyelt kérdés

Kicsit olyan vagyok, mint Victoria Beckham. Divatos vagyok, de kis torekenyseg...

Lelki okok miatt nem tudok hizni.

Es azt egy fiutol sem varom el, hogy ezt toleralja. Szinte a hideg kiraz, ha valaki megfog, vagy hozzamer, nekem jolesik az erintes, de a gondolat, hogy mire gondol eppen. Te jo eg, hogy nem halt ehen meg ez kb...

21

2015. ápr. 14. 08:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Koros sovanysag lehet gond, de mint mondod Te divatosan vagy vekony, csak lelki okok miatt nem tudsz hizni. Kerdesedben ott a valasz: old meg a lelki problemaidat es megfognak szunni a problemaid.

Amugy pedig annyira nyugodtan megbizhatnal a hozzad kozeledo partnereidben, hogy azert erintenek meg, mert szeretnenek megerinteni. Ha visszataszitoan girnyo lennel, akkor bottal sem piszkalnanak meg, de ha vannak kozeledesek az iranyodban, akkor bizhatnal picit magadban, hihetnel a vonzerodben.

Vegul pedig megnyugtatlak: az alapvetoen vekony lanyok a kor elorehaladtaval sem valoszinu, hogy tulzottan elhiznanak. Bizonyos kor felett aldani fogod a vekony alkatodat, amig masok majd kuzdenek a plussz kiloikkal.

2015. ápr. 14. 09:00
 12/18 anonim ***** válasza:

De sosem kaptál még senkitől egyetlen pozitív visszajelzést se külsőleg, hogy ilyen alacsony az önbizalmad?

Igazából nem tudjuk, hogy nézel ki, de ha látszik, hogy legszívesebben elásnád magad, akkor valószínűleg nem is nagyon fognak vonzónak találni.

2015. ápr. 14. 09:01
 13/18 A kérdező kommentje:

En csak ahhoz ertek, hogy a hatterben meghuzodjak.

Nekem kilokra van szuksegem es akkor nem lesz gond, de ez kb olyan mint lotto nyeremenyre alapozva tervezni a jovot.

2015. ápr. 14. 09:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Hat igen nem tagadom, felvettem Victoria viselkedeset is, igy tuti nem fognak kozeledni.
2015. ápr. 14. 09:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Bulikba sem jarok, csak egyetemre meg vasarolgatni.
2015. ápr. 14. 09:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát nézd... kén 98 kiló vagyok a 170 centimhez és lány. Mégis van barátom, aki szeret. Hidd el, hogy nem azon múlik, hogy milyen az alkatod. Ha mindig mosolyogsz, vicces vagy és figyelmes, oda lesznek érted a srácok :)

Én tényleg kövér vagyok, próbálok rajta változtatni, de azért nem döglök bele a szenvedésbe. Neked viszont elég helytelen az önképed. Lefogadom, hogy olyan szép vékony vagy, amit rengeteg lány elfogadna. A fejedben van a probléma, húzz fel egy szexis rucit, menj el bulizni és meglátod, hogy tapadni fognak rád.

2015. ápr. 14. 09:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Magas vékony fiúkkal hogy álsz?
2015. ápr. 14. 09:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Mit tanulsz?

Amúgy ne viccelj már, nagyon sok férfi szereti a vékony nőket. Önbizalomhiányos vagy, visszahúzódó, kis törékeny. Hát ezek nem azok a dolgok amik az ember személyiségét adják, csak befolyásolják. Pszichológuson nem gondolkoztál még? Lehet segítene.

De pontosan megmondom, hogy mit fog gondolni rólad az a srác aki majd megérint : Hogy milyen gyönyörű vagy, és mennyire szerencsés ember. Ezt fogja gondolni, ebben biztos vagyok

Én meg férfi létemre vagyok nagyon vékony, ami szerintem nem túl jó dolog, de mégis voltak akiknek tetszettem. Nem kell elvárni, hogy valaki tolerálja akinek nem tetszel, de hát akiknek így vagy jó ahogy vagy... ettől nem kell félni, csak hagyni kell, mert az ember társas lény, jó együtt egy másik emberrel és nem szabad hogy magadtól lökd el az embereket, akik amúgy szeretnének.

2015. ápr. 14. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!