Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek és Urak! Csajok és Srákok! Ti mit tennétek? Szerintetek mi a helyes hozzáállás?
Néhány hónapja, de talán már fél éve is van, hogy egy csaj bejelölt a fa**füzeten. A leány 22 éves s meglehetősen vonzó, hogy szépen fogalmazzak. S mivel férfiből vagyok, igencsak beindította a fantáziám, de legalábbis nehéz „elmenni” mellette úgy, hogy egy-két csepp nyál ne csordulna ki a számból.
Sokáig gondolkoztam, hogy ki is ez a csaj, ill. hogy miért jelöl be engem egy enyhén bombázó leányzó. Arra jutottam, hogy valószínűleg egy olyas valaki, akit még kislányként ismertem egy családi ismerős család által, s akkor én kb. kezdő serdülő/ifjú lehettem, s bizony elég jól elvoltunk akkoriban, mikor eljöttek hozzánk. Szintén sokáig húztam az időt, hogy visszajelöljem-e vagy sem, írjak-e neki vagy sem, mert azért csak sikerül(t) ott motoszkálnia a fejemben időnként.
Ma rászántam magam, s írtam neki, hogy sejtem, hogy ki is lehet ő, de ezt jó lenne személyesen megbeszélni. Mire ő, hogy hogy, mikor én kapcsolatban vagyok. Ez így van, de egyrészt nem hagy a gondolat nyugodni, hogy valóban ő-e az, akire én gondolok, másrészt pedig az, hogy kapcsolatban vagyok, nem jelenti azt, hogy nem beszélhetek/találkozhatok másokkal/más lányokkal. Nem mintha eddig nagyon találkoztam volna bárkivel is, de itt nem egy véletlenszerű csajról van szó.
Nyolc éve van kapcsolatom s ő nem tud erről az adott leányzóról, mármint arról, hogy bejelölt ill. hogy én még nem jelöltem vissza stb.
Még nem tudom, hogy hajlandó-e velem találkozni, hogy megfejtsük a rejtélyt. Rövid időn belül úgy se kerülhet rá sor, mert kb. 1200 km választ el.
Csajok!
Ti hogy állnátok egy ilyen történethez? Ha elmondaná ezt a palitok (vagy épp nem mondaná el), mit szólnátok hozzá?
Srákok!
Ti hogy cselekednétek?
Előre is köszi a segítő s építő jellegű válaszokat.
Köszi az üzenetet, legalább megtudtam így, hogy pl. ezt is te írtad ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__63..
Hogy mi a tenyérbe mászó stílus? Az egész ahogy írsz.
Ha a kapcsolatod nem áll stabil lábakon, akkor inkább azzal kellene foglalkoznod.
"az egész, ahogy írsz"
Szóval ez számodra tenyérbe mászó. Sajnálom, nem tetszhet mindenkinek minden. Persze továbbra se értem, mi a tenyérbe mászó a stílusban, de ez legyen a te bajod.
Gratulálok, hogy rájöttél, hogy én tettem fel az idézett kérdést. Valóban én tettem fel. Egyrészt: hogy jöttél rá? Másrészt: mi köze van a jelenlegihez?
S igazad van, hogy a kapcsolaton kéne javítani, de... sok a de.... meg sok a kérdőjel is....
Hogy jöttem rá? Pl mert akkor még ki volt írva a felhasználónév.
Mi köze van ehhez? Csak kezdem sajnálni a barátnődet. Nem elég, hogy a pasija, akivel 8 éve együtt van, nem veti meg a k.u.r.v.ákat, de viselje el azt is, hogy ha bejelöl vki véletlenül, akkor azzal rögtön ''közelebbről'' is meg akarsz ismerkedni, és csorgatod a nyáladat a netes képeire. Ez szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!