Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk jól döntöttem?
Figyelt kérdés
Hívtak ma szerepelni az Éjjel nappal Budapestbe de visszautasítottam. Érdekel a színészkedés, statisztálás de ilyen műsorhoz nem adnám a nevem. Szerintetek jól döntöttem? Ti örülnétek ha a barátnőtök szerepelne ilyen műsorban?2015. ápr. 13. 17:50
11/18 anonim válasza:
attól hogy 2 diplomád van még nem vagy okos ha az élethez buta vagy
12/18 anonim válasza:
sztem is jol dontottel en se fogattam el meg tavaj amilyen hulye szerepet akartak ram sosni
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó számítottam erre a válaszra is. Nem vagyok buta az élethez, mitöbb meglehetősen talpraesett vagyok.
2015. ápr. 13. 17:57
14/18 anonim válasza:
kerdezo netorodj ilyen hulye emberekkel legyen egy celod es szarj le mindekit
15/18 TallandThin Boy válasza:
Hát, ha a barátnőm lennél nem örülnék neki, mivel nem sokat lehetnénk együtt. Egyébként szerintem teljesen korrekt, hogy nem fogadtad el az ajánlatot, elég alacony a színvonal.
16/18 anonim válasza:
Ügyes vagy, így kell ezt csinálni.
17/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, maradt még némi remény bennem az emberiséggel kapcsolatban.
18/18 anonim válasza:
jól döntöttél! pozitív ismertséget meg úgysem szerezhettél volna onnan, hiába mondják ezt egyes laikusok...
Üdv!
A TV2 reklámarca:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!