Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, tudnátok olyan férfival élni, akinek pedofil hajlamai vannak?
Nem engem kell meggyőznöd, hogy nincs a gépeden ilyen kép! Az együttéléssel kapcsolatosan már korábban kifejtettem a nézetemet!
Ja és hangsúlyozom, én nem azt ítélem el, ha valakit a "Jó Isten" ilyen hajlammal áldott meg (persze csak addig amig tényleg fantáziálásról van szó mindssze), hanem az, ha ezt tudja magáról az illető és ennek ellenére nem fordul vele szakemberhez!
Te élsz vele?
Ha igen, ha nem nem mind1 mit írunk? Te döntésed.
Sejtelmem sincs milyen egy ilyen mentális probléma de inkább a gyökerét kéne megkeresni, hogy egy felnőtt férfi miért gyerekről fantáziál.Szakemberhez kéne vinni. Van szakvélemény arról, hogy ez nem romlik tovább? Mert ez egy igen fontos kérdés. Így egy időzített bomba.
Nem igazán... számomra ez nagyon kínos lenne, és természetemből adódva automatikusan félteném a környezetünkben lévő gyerekeket (esetleg, ha még közös is lenne..)
Nem, a bizalom nem lenne meg.
Biztos, hogy nem tudnék egy ilyen férfival együtt maradni, undorodnék tőle. Folyton a beteg hajlamai jutnának eszembe, amint hozzám érne.
"Mennyiben más egy nő részéről, ha a párja tini lányokról fantáziál?"
Az, hogy a tinik szinte már egyenlőek egy nővel, ki vannak fejlődve, nőeis idomokkal rendelkeznek és sokuk sminkelni magát. Egyáltalán nem emlékeztetnek egy gyerekre, pár belső tulajdonságot figyelmen kívűl hagyva.
Mi ez a nagy lepontozás, ennyi pedo lenne?
Tapasztalatom szerint aki boldog kapcsolatban él az annak az elég. Aki kikacsingat az azért teszi mert pótol dolgokat.
Ha ennek a pasinak boldog lenne a kapcsolata nem fantáziálna gyerekekről. Az a kapcsolat egy színjáték.
Egy pedofil
- csak gyerekekkel keres szexuális kapcsolatot, nemtől-kortól függetlenül
- kiéli a vágyait, ha törik ha szakad
- nem definiálja magát, és letolja a környezete véleményét (amikor szorul a hurok jön az önsajnáltatás, hogy "beteg vagyok")
(...)
A srác nem pedofil.
Tudom, hogy mi a különbség a tinik és gyerekek között, azért kérdeztem, mert a nők esetében az is problémás lehet, ha a párjuk tinikről fantáziál.
A tinik ugyanis vetélytársak lehetnek, pláne, hogy 14 év fölött legálisan lehet velük szexuális kapcsolatot létesíteni. Míg egy pedofil hajlamú ember ha törvénytisztelő, akkor megmarad a fantáziánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!