Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket mi riasz el egy lánytól?
A pozitívumokat is mondjam?
Szoktam fürdeni, tisztálkodni, fésülködöm, tehát ápolt vagyok. Ezt csak, mert páran ezzel kezdtétek... :D XD
Jók az adottságaim, szépnek tartom magam, csak nem érzem jól magam a ruháimban, legalábbis nem mindegyikben , de vannak kedvenceim.. :) Mit írtatok még.
Kivállt képp nem vagyok hisztis, de amikor hisztizem baromi vicces vagyok, mert olyankor valahogy mindig kinevet a környezetem.
ha műveletlen, ápolatlan (vagyis nem figyel oda az alapvető tisztálkodásra), hisztis
19/F
Nem értem, miért jön itt nekem mindenki ezzel az ápoltsággal? :O
Mintha nem szoktam volna fürdeni :DD
Na jó, most én mondom el, hogy engem mi riaszt el egy srácban.
Tehát : ha ronda, ha bunkó, ha csak eszközként tekint a nőkre, ha gusztustalan, ha idióta, ha buta és műveletlen, ha hűtlen, ha túlontúl önbizalomhiányos és nem tudok segíteni neki, ha volt már előttem 10-15 nővel, ha iszik mint a fene, ha drogozik, ha fiatalabb nálam (mondjuka az nem minden esetben és attól még lehetünk barátok)stb.. biztos van amit még nem írtam le, mert nem volt eszemben, de kizáró ok.
Na én ilyenekre gondoltam... :P :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!