Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánytól hogyan kérdezzem meg nem tolakodóan hogy van-e pasija?
Még 1000évvel ezelött, 10en évesként, chat.hu oldalon is ismerkedtem. És hiszitek nem hiszitek, nagyon szép lànnyal jöttem össze. Ott àltalàban ugy kérdeztem meg, hogy nagyon szép (ha van képe)/ nagyon kedves ....làny vagy(gyenge bók a lényeg) egy ilyen lànynak biztos van baràtja nem zavarja hogy rengeteg pasi udvarol itt neked. Ha szimpatikus voltam eleve egy kedves aranyis cuki vagyok a vàlasz eleje, nincs baràtom a közepe, vége vagy hogy kevés pasi ir rà aki normàlis , vagy hogy sokan ràìrnak de .....
A foglalt lànyok is vihetőek ügyesen, de az örök hiba ha pocskondiàzod a pasijàt, tehàt ha van baràtja amiben jó abban még jobbnak kell lenned...Ha szìdod a baràtjàt akkor védelmi reakciót vàlt ki a lànyból (azt mondanàd nagyon rossz az ìzlése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!