Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a bunkó vagy csak ő reagálja túl?
Nagyon sok a vitank aprosagokon...leginkabb egy-egy mondatot erez sertonek a hanglejtesem miatt.En nem bunkozasnak szantam,de ami nem tetszik nem fogok jokepet vagni hozza.
Legutobb ezen akadt ki:
(O pasis buliba megy este)
O:Mai program?
En:-szokasos tvzes.
Azon kivul?
-alvas
Ertem. Tobben terveztek vagy csak egyedul tervezted?
-szerinted? ....
Nem tudom megint mi a bajod....
-Basszus ilyet kerdezni...te bulizol egyertelmu,h egyedul leszek
Tudsz normalisan is valaszolni vagy csak megint ebbe a stilusba?
-Most mi rosszat irtam?
Semmit hagyuk. Leszarom.
Kerdeztem es normalis valaszt vartam nem ezeket a szerinted es hasonlo megnyilvanulasokat. Pofavagas ide vagy oda.
-Senki nem kezdett semmit.
Aham. Jo lesz ez igy mar erzem megint....
-Szerintem nem torten semmi
Hagyuk
-oke
Hihetetlen vagy,de ez van.
Szerintetek?Ha ilyen van erezhetoen mas velem alig szol hozzam stb,de nem mondja el az okat csak napok utan....
En 24 o 35
Itt nem a bulizasrol van szo,menjen ha szeretne.
Viszont soha nem filmeztem,masokkal ezert se ertettem a kerdeset.
Amugy a heten mar volt egy vitank a semmin...Igaz minden heten van valami.
Volt,h az volt a baja,h nem tancoltam vele,pedig tudja jol,h nem tudok es rossz elmenyim vannak ezzel kapcsolatban,ezutan egy hetig alig szolt hozzam.Ilyen aprosagokon vannak a balhek amugy minden nagyon jol mukodik koztunk,csak az ilyen vitak ne lennenek.En egy higgat embernek tartom magam,de ha olyanert kapok leb....ast ami nem jogos akkor persze,h szovateszem a nem tetszesemet es ilyenkor van az,h besertodik.
Miert vagyok vele,mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!