Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szakítás után miket tartotok meg/dobtok ki?
extől kapott plüssök/ékszerek stb
amit miatta vettél magadnak pl,szexi ruhák
ilyesmikkel mit csináltok?következő pasinál is hordanátok?
Nem szakitottam meg es nem is dzandekszom de egy valamit tuti kidobnek: a pasit :D
Az ekszereket ha igaziak meg tuti nem jossz mar vele ossze tobbet add el a szexi ruhakat meg tepesd le magadrol az uj baratoddal
Eljegyzési gyűrűt is (filléres bizsu volt), plüssállatot, közös képes cdt, mindent kidobtam. 1 arany gyűrűt kivéve amit a szülinapomra kaptam..Azt eladtam törtaranyként.:) (én szakítottam)
A többi esetben a kapcsolat addig sem tartott, hogy ajándékot adjak/kapjak:D ilyenkor a randikon vett mozijegyet, vonatjegyet stb dobtam ki szakítás után.
nem dobok ki semmit.
az ajándékokat továbbra is használom.
de a szexi ruhadarabokat nem használom más pasinál. már tele a szekrényem ilyesmivel, ami már sosem lesz rajtam:) valahogy fura lenne felvenni egy új pasinak azt, amit valaki más miatt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!