Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a bátyámmal! Mit tegyek? Bővebben lent.
Az történt, hogy megismerkedtem egy fiúval egy szórakozóhelyen, össze is jöttünk, nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Én Pesten lakom, egyedül a suli miatt, és nem gyakran járok haza a szüleimhez, így a barátommal sem találkoztak, csak fél év múlva. hatalmas meglepetés volt, amikor kiderült, hogy a bátyám! Tudom szégyen, de 6 éves korunkban láttuk egymást utoljára. Én most 12 évvel idősebb vagyok, 18-t töltöm a jövőhéten. Ez az eset tavaly történt, a dolog óta nem kerestük egymást, sőt a szüleimmel is megszakítottam a kapcsolatot, jó ha fél évente egyszer találkozom velük, mert rettentően haragszom rájuk. A bátyámmal ( féltestvérem mellesleg ) Hétköznap reggelente a Népligetben mindig elmegyek mellette, de csak egymásra nézünk, és semmi. Minden csütörtökön egy busszal utazunk haza, a buszon nincsenek soha sokan, Ő a busz végében, én a legelejében ülök mindig, és egész úton szinte bámuljuk egymást, amikor leszállok, gyakran sírok, és gyakran bánatos vagyok az miatt, hogy így alakultak a dolgok. Sőt, azóta egyetlen komolyabb kapcsolatom sem volt, mert rettegek az emberektől, és a csalódástól. Az összes fiút eltaszítom magamtól, mert mindig előjön ez az emlék. A minap volt egy buta film, amiben hasonló témát boncolgattak, ami szerintem egyáltalán nem volt humoros. Azóta csak ez jár az eszemben.
Nagyon szeretném, ha jóba lennénk, vagy el tudnám felejteni ezt az egészet!
Mit tegyek? Hogy lehetne ezt megbeszélni?
Segítsetek kérlek!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!