Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a bátyámmal! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a bátyámmal! Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Az történt, hogy megismerkedtem egy fiúval egy szórakozóhelyen, össze is jöttünk, nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Én Pesten lakom, egyedül a suli miatt, és nem gyakran járok haza a szüleimhez, így a barátommal sem találkoztak, csak fél év múlva. hatalmas meglepetés volt, amikor kiderült, hogy a bátyám! Tudom szégyen, de 6 éves korunkban láttuk egymást utoljára. Én most 12 évvel idősebb vagyok, 18-t töltöm a jövőhéten. Ez az eset tavaly történt, a dolog óta nem kerestük egymást, sőt a szüleimmel is megszakítottam a kapcsolatot, jó ha fél évente egyszer találkozom velük, mert rettentően haragszom rájuk. A bátyámmal ( féltestvérem mellesleg ) Hétköznap reggelente a Népligetben mindig elmegyek mellette, de csak egymásra nézünk, és semmi. Minden csütörtökön egy busszal utazunk haza, a buszon nincsenek soha sokan, Ő a busz végében, én a legelejében ülök mindig, és egész úton szinte bámuljuk egymást, amikor leszállok, gyakran sírok, és gyakran bánatos vagyok az miatt, hogy így alakultak a dolgok. Sőt, azóta egyetlen komolyabb kapcsolatom sem volt, mert rettegek az emberektől, és a csalódástól. Az összes fiút eltaszítom magamtól, mert mindig előjön ez az emlék. A minap volt egy buta film, amiben hasonló témát boncolgattak, ami szerintem egyáltalán nem volt humoros. Azóta csak ez jár az eszemben.

Nagyon szeretném, ha jóba lennénk, vagy el tudnám felejteni ezt az egészet!

Mit tegyek? Hogy lehetne ezt megbeszélni?

Segítsetek kérlek!

18/L

2010. febr. 19. 18:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Azta :O velem csak olyan story esett meg h csorgattam a nyálam egy jóképű srác után és én sem voltam közömbös neki, de nem sokkal később anyám közölte h ő az unokatesóm. Azóta csak jóban vagyunk és már nem ábrándozunk egymásról. Tudom a te helyzeted más, de úristen erre képtelenség válaszolni. Tanácsot sztem csak olyantól kaphatsz aki esetéleg már átélt ilyet. De a többi pasitól ne félj, csalódni persze fogsz ez elkerülhetetlen, mindenki csalódott már 1-2X az életben. A testvéreddel meg szerintem beszéljétek meg a dolgot, h mind a ketten le tudjátok zárni. Ti igazán nem vagytok hibásak, hiszen nem tudtátok h tesók vagytok. Remélem sikerül majd rendbe jönnöd lelkileg, el tudom képzelni ez mekkora törés lehet neked! De fel a fejjel! :)
2010. febr. 19. 18:15
 12/24 anonim ***** válasza:
42%

Ez kamu.

Láttad a húgom nem húgom filmet most meg bekérdezel egy ilyet.

12éves gyerek szórakozik csak. :-))))

2010. febr. 19. 18:16
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

Szegény lány...Nos, azt tanácsolnám, hogy ha találkozol vele, Népligetben stb, akkor szólítsd meg, hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat...lehet hogy ez segíteni fog neked...

15/F

2010. febr. 19. 18:17
 14/24 anonim ***** válasza:
39%
Folytatni?? Mit?? A vérfertőzést?? Ez undorító és elkeserítően szomorú!!
2010. febr. 19. 18:18
 15/24 A kérdező kommentje:

18:16

Nem kamu, épp a film kapcsán írtam, hogy felbolygatott a dolog, mivel egyesek filmekben ilyenekkel szórakoznak, holott ez egy elég fájdalmas dolog.

Ami hatalmas lelki sérülést okozott nekem, és a bátyámnak egyaránt.

Mellesleg, mond már el, hogy hol van olyan 12 éves, akinek ilyen megfogalmazása van, ilyen helyesírással? És nem felvágni akarok, csak mondjuk...

2010. febr. 19. 18:19
 16/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem le kéne ülni a bátyáddal megbeszélni a történteket.

Nem a te hibád ez, és ha ő sem tudott rólad, akkor ő sem hibázott.

Itt csakis a szülők a ludasak, de emiatt ne egymást büntessétek. A szülőkkel kellene megbeszélni, hogy miért nem szóltak róla, hogy van egy testvéred, és miért nem mutattak be titeket egymásnak. Ne támadj, kérdezz! A szülők is emberek, ők sem tökéletesek, és ha hibáznak, vagyis mert hibáztak, nincs jogod elítélni őket, hiszen te is bármikor hibázhatsz bármiben.

Ami pedig a múltat illeti, az már megtörtént, azt nem lehet megváltoztatni. Viszont a jövő, a boldogság, és a rokoni viszony csak rajtad, rajtatok áll. Szeressétek egymást, mint testvérek, de semmi több ne legyen, és beszéljétek meg, hogy ez a malőr, a ti kettőtök titka maradjon.

Ami pedig a többi fiút illeti, majd feldolgozod. Nem lehet büntetni a jövendőbelit a múltban elkövetett hibád miatt, és a szerelem, ha tetszik, ha nem, előbb, vagy utóbb meg fog találni.

Ha nagyon nehéznek találod az eset feldolgozását, akkor kérd szakember segítségét.

Muszáj minél előbb túllépned rajta egyedül, vagy segítséggel, mert ha nem, az maradandó személyiségbeli torzulást eredményezhet, ami akár odáig is fajulhat, hogy soha nem fogod megtalálni a boldogságot az életben.

2010. febr. 19. 18:20
 17/24 A kérdező kommentje:

18:18

Folytatni semmiképen, még a gondolat is undorító, hogy a saját féltestvéremmel feküdtem le. Csak szeretném megbeszélni, és szeretném, ha nem lennének köztünk lezáratlan ügyek...

2010. febr. 19. 18:21
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Fordulj szakemberhez, mert tényleg nem egy szokványos dolog (manapság, pár ezer éve nem volt ez semmi extra:)), és benned is mély lelki sérüléseket okozott úgy látszik. Itt senki nem fogja tudni megmondani neked a biztos megoldást, max tippeket adnak.

Egyébként szerintem ne emészd magad a miatt, hogy undorító dolgot csináltál. Fogalmatok sem volt róla, nem is láttátok egymást, stb. A cigányoknál undorító, akik tudnak róla és nem érdekli őket.

Az ókorban ebben pl nem volt semmi kivetnivaló :) Meg a középkorban is csomó uralkodóház családon belól házasodott, pedig azok is tudtak róla...

Szerintem beszéljétek meg, és legyetek jóban, mert ez így nem lesz jobb. De a biztos megoldás az a pszichológus, valami jobb féle.

20f

2010. febr. 19. 19:36
 19/24 anonim válasza:
43%
Ez most komoly? Családban marad...Xd
2010. febr. 20. 07:18
 20/24 A kérdező kommentje:

07:18

Nem vagy vicces...

2010. febr. 20. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!