Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ha egy fiú, csak azért volt velem, mert csak le akart fektetni?
a második jókat írt. Nekem is voltak szexkapcsolataim, uh kiegészíteném még azzal, hogy nem kérdezd személyes dolgokról, pl a család, barátaim, miket szeretek csinálni. jó első pár találkozón kérdezett, de ezek ilyen tiszteletkörök voltak. Miután már összejárogattunk nem beszélgettünk kb semmi érdekesről, max az egyetem (ugyanoda jártunk), bulik...
Viszont van ellenpélda is. A másik ilyen kapcsolatomban beszélgettünk tök sokmindenről...
Ami viszont mindkettőben megegyezett az, hogy (amit a 2. is írt) csak akkor keres, ha megakarja beszélni a következő találkozót, tehát nem hív fel/ ír rád, hogy na mi a helyzet?... Aztán még az, hogy SEHOVA nem mentünk egyikkel se, csakis otthon a lakásukon találkoztunk mindig. Ha ne adj isten összefutottunk az utcán vagy másnap reggel együtt indultunk valahova, akkor még véletlenül sincs s csók, se kézfogás se ölelés!... Szülinapon nem köszöntöttük fel egymást (vagyis max sms/fb).
Viszont egyébként velük megveszéltük pár találkozó után, hogy nem is lesz ebből kapcsolat, csak szex, úgyhogy nekem nem kellett figyelnem a "jelekre" mivel tudtam mi a szitu...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!