Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a különbség a kettő között?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a kettő között? 21L

Figyelt kérdés

Mi a különbség a 'meg akar(t) csalni a párod' és a 'megcsalt a párod' között?

Szerintetek, vélemények?

Kort és nemet légyszi.

2015. ápr. 9. 20:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#8 Minden elismerésem, hogy ezek után még vele vagy. Gondolom nagyon szereted.

De attól, hogy te nem tudsz róla, meg lehet fake fb profilja, emailje, bármije. Gondolom a nap 24 órájában nem vagytok együtt.

2015. ápr. 9. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Szinte mondhatni, együtt vagyunk! Suliba járunk, csoporttársak vagyunk, együtt vannak az óráink és egy munkahelyen dolgozunk. Egyszer próbálkozott egy új e-maillel és egyéb titkolózásokkal, de mindig, kivétel nélkül lebukott. Ugyanis ha gyanút fogtam, mindent bevetettem és úgy is kiderítettem. Mivel tisztában van azzal és fél, hogy kiderül, így nem mer több ilyet csinálni :D Viszont most már tudom, hogy nem is akar, megváltozott, csak néhányszor helyre kellett rakni az agyát és megnevelni :D
2015. ápr. 9. 20:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát, nem semmi csaj vagy. :) /jó értelemben persze/ Én is kapitányos vagyok, de már elengedtem volna, bármennyire is szeretném. :)
2015. ápr. 9. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Régebben nagyon bizalmatlan voltam a kis afférja miatt, érzékeny voltam a lányokra, de ezt meg is értette. Viszont ezek a "titkos" hercehurcák utána jöttek, még friss volt ez a megcsalásos dolog és volt, hogy lehasítottam neki néha egy taslit. Máig nem bánom, megérdemelte. Hirtelen bedühödött, de utána mindig azt mondta, hogy megérdemelte. Szinte mindenki azt mondta, hogy nem érdemlem meg és hülye vagyok, hogy még kitartok mellette... nagyon szerettem... volt egy egy szünet a kapcsolatunkba, de nem tartott sokáig, ráadásul a szülei se túl cukik, így összeköltöztünk :) Még nem tudom, hogy megérte-e, de úgy érzem egyenlőre, hogy igen... nem szabad rögtön feladni, csak helyre kell rakni az érzelmeket. Amikor ezek történtek, még a kapcsolatunk elején voltunk, még az exe után sírt, meg mielőtt összejöttünk, más csajok is bejöttek neki, aztán az egyik után sírt is... nem szeretett, pótlék voltam, amit akkor nem ismertem fel, mert nagyon szerettem. Aztán egy idő után, a sok sérelem miatt kissé eloszlott a rózsaszín köd, viszont neki akkor kezdett "leszállni" :D Bizonyított, belém szeretett és együtt maradtunk :)
2015. ápr. 9. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!