Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elengedni?

Figyelt kérdés
Kedden szakítottunk véget ért egy 4 éves kapcsolatom, ő volt az első pasi az életemben. Nagyon rosszul érzem magam, képtelen vagyok felfogni, hogy nem alszik többet mellettem, nem csókolhatom, ölelhetem, ráadásul a régi szép emlékek is kísértenek. Legszívesebben átrohannék hozzá és a karjaiba vetném magam, de tudom hogy nem lenne értelme, mert ő már nem szeret. A gondolat, hogy mással lesz majd meg egyenesen elviselhetetlen. Hogyan tudnám elengedni és megszabadulni ezektől a gondolatoktól?
2015. ápr. 9. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pár hétig keress valami olyan dolgot ami leköt.Menj el kocogni kicsit megnyugtat,barátaiddal menj el valamerre találkozni.Az idő segít.
2015. ápr. 9. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Higgyétek el csak közhelyeket lehet ilyenkor mondani!

Voltak ilyen szituban azok akik elfoglaltságot javasolnak? Ha valaki azt mondja hogy a szakitás után pár nappal vigan kocogott és ez lekötötte, nem járt a volt szerelme a fejébe ....

Az nem is szerette a másikat, megérdemli hogy otthagyták!

2015. ápr. 9. 10:19
 3/5 anonim válasza:
100%
4év az elég sok idő..első szerelmet amugyis elég nehéz elfelejteni..nem lesz könnyü dolgod..:/ szerintem elengedni csak akkor fogod őt igazán amig belenemszeretsz más pasiba
2015. ápr. 9. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Erre nincs egységes recept. Az idő fogja gyógyítani. Amikor engem nyolc év után elhagytak, a barátaim karoltak fel. Sokat jártunk szórakozóhelyekre, bár különösebben nem éreztem jól magam, de legalább a zenétől nem hallottam a saját gondolataimat. Kényszeresen takarítottam, sokat voltam a szüleimmel. Próbáltam olvasni, nyelvet tanulni, különösebben nem segített, de telt vele az idő. Két hónappal később társkeresőzni kezdtem. Ez kicsit feldobta a kedvem, volt pár kósza randim. Végül nem ott, de fél évvel később megismertem a jelenlegi páromat. Az ő megjelenése oltott ki minden keserűséget.

Legyél büszke, sírj, amennyi jól esik, de menj olyan után, aki már nem szeret...

2015. ápr. 9. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:

dettó ugyan ez van nálam

és bárki mármit is mond, ha sikerül lekötnöd magad akkor úgy ahogy el lehet lenni, és ez nem azt jelenti hogy nem jut eszedbe a másik, hanem hogy próbálod elterelni a figyelmedet

amíg le tudtam kötni magam addig én is úgy ahogy elvoltam, most nem tudok mit csinálni, elég cefetül vagyok

a futás/kocogás pedig úgy ahogy levezeti a feszültséget

az idő remélhetőleg tényleg segít

2015. ápr. 9. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!