Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ezzel a fiúval? Talán nem erdeklem eléggé?
Lehet, hogy tényleg elfoglalt? :DD
Szerintem ott van a kutya elásva, hogy ez egy tök normális pasi aki éli az életét, tevékenyen és ír amikor ideje és ereje engedi. Ne mássz a nyakába, mert meg fog ijedni tőled és jogosan.
Nem a Te vonzerőddel van a baj!
Az ilyen fiúkat a nők szokták megfogni és kommandírozni.
Azt csinálsz vele, amit akarsz.
Még össze is házasdohatsz vele.
Ha nem kielégítő az Neked, hogy mindent Te indítványozol, akkor nem pálya Neked.
De tudd, hogy mindent megcsinálna Neked, amire tőle vársz, csak kérned kell.
Ti csak neten írtok egymásnak?
Milyen kapcsolat ez?
Én a legutóbbi exemmel, ha aznap nem taliztunk, kb másfél órát beszéltünk telefonon, nevetve minden hülyeségen, még el is kezdte izgatni magát mert toltam neki a szexről mindenféle állatságot.
Szóval ez mi ?
Telefonotok nincs?
Hány évesek vagytok? LEfogadom hogy 16 alatt bőven, de érzelmi szinten mindenképp.
:)
Idióta.
Beszélni akarsz vele, rairsz
Logic.
Annál gázabb.
Amúgy meg azt írtam mert lehet ezt a részt átugrotta a kis agyacskád "érzelmi szinten mindenképp". Szóval minden hány éves vagy, érzelmi intelligencia a béka segge alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!