Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakarok hallni mert nem szeret azt hiszem nemis szeretett igazan. Vmi jo szot ha lehet irnatok?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 21:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Inkább írd le mi a baj.
2015. ápr. 7. 22:04
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
A cián gyorsan hat.
2015. ápr. 7. 22:05
 13/25 anonim ***** válasza:

szegéykém, sajnos ez ilyen, szakítás után nagyon-nagyon rossz tud lenni.... de nem biztos hogy nem szeretett, csak ennek a szakasznak most vége az életében, mint ahogy a tiedében is. tudom hogy most nagyon rossz érzés, de próbáld úgy felfogni, mint egy tapasztalatot, ennyivel is többet tudsz már a másik nemről, és biztos hogy máskor már meggondoltabb leszel, amúgy pedig ha a sors úgy akarja később úgyis összejöttök majd!

addig meg biztos lesz más aki úgy szeret amilyen vagy. nagyon rossz, de majdnem mindenki átéli ezt egyszer legalább az életben, és mások is túlélik, te is túl fogod, addig próbáld lefoglalni magad, ha mást nem sorozatot nézni, atán próbálj nyitni mások felé, kibeszélni a dolgokat de minél rövidebb ideig egyedül maradni és ezen rágódni, kérj segítséget a barátaidtól is!

2015. ápr. 7. 22:05
 14/25 A kérdező kommentje:
Koszi. Meg nem szakitottunk ..
2015. ápr. 7. 22:08
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek.. folyton varom a valtozast. gondoltam ha eleg jo vagyok o is fog szeretni
2015. ápr. 7. 22:10
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
ez badarság, ha magadtól várod el hogy jó legyél, az csak a te önbizalomhiányodra utal, ha szeret fogadjon el úgy ahogy vagy! ettől persze változtathatsz magadon, ha szeretél de ne az ő kedvéért, hanem csak magadért! több önbecsülést magadnak, megérdemled!
2015. ápr. 7. 22:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Miért vagy együtt olyannal, aki nem szeret? :O
2015. ápr. 7. 22:25
 18/25 anonim ***** válasza:
nem kellenek az aggódások, biztosan lesz valaki, aki igazán szeretni fog
2015. ápr. 7. 22:27
 19/25 anonim válasza:

Lehet, hogy most összevesztetek, de még kibékülhettek nem!? Még minden lehet rendben!?

Írd le, hogy mi a probléma, hátha tudok segíteni.

2015. ápr. 7. 22:34
 20/25 A kérdező kommentje:

Koszi nektek. Az a problema hogy megbant szavakkal amire nem adok okot , hirtelen en is bantoan valaszolok es miutan en bocsanatot kerek le se szar( pedig o volt a hibas..)

Legtobbszor ugy alszunk el hogy en sirok halkan ö meg csendben elalszik. Nemis erdekli az hogy en hogy vagyok..

2015. ápr. 7. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!