Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak törődés hiánya van, vagy tényleg belém szeretett? (Leszbikus téma)
Van egy barátnőm(ő hetero, én leszbikus vagyok) aki jelenleg babát vár, viszont a barátja egy igazi disznó, nagyon rosszul bánik vele és amikor még iszik is, akkor néha bántja is. Már rég óta próbálok beszélni a fejével, hogy hagyja ott, mielőtt valami komoly bajuk esne. Végre azt hiszem ő is belátta, hogy ez így nem működik és eljött a sráctól. Hozzám költözött, mivel a munkája nem olyan(főleg így hogy terhesen nem tud dolgozni) hogy fenn tudja majd tartani magát és a babát is. Én viszont nem szenvedek hiányt semmiben, és ezért ajánlottam fel neki hogy költözzön hozzám és én segítek neki. Viszont mióta nálam lakik a kapcsolatunk kezd elmélyülni minden téren. Ő tudja, hogy én régebben nagyon szerelmes voltam belé(igaz még most is, de ezt eddig próbáltam elnyomni). Már vagy 20 éve ismerjük egymást, tehát elmondhatom, hogy a barátságunk sok minden nehézségen keresztül ment. Amióta viszont nálam lakik ez valahogy más. Nem tudom mi lehet ennek az oka. Talán csak a törődésre vágyik, vagy talán többet érez irántam mint barátság?
Nem érzem úgy hogy kihasznál, hisz én ajánlottam fel neki, és ő többször is vissza akarta utasítani a segítségemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!