Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartanak gonosznak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak gonosznak, amiért bosszút álltam egy férfin aki tönkre tett?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismertem egy fiút, aki elvette az eszem. Nem akart tőlem semmi komolyat, csak szórakozott velem. Én naiv, ostoba hiszékeny voltam, neki adtam a szüzességem, pedig együtt sem voltunk. Én mint egy kiskutya futottam utána, zaklattam, egyebek. Aztán volt, hogy szemembe mondta, hogy a barátnőmet sokkal szívesebben megdugná, meg milyen jó nő, meg ilyenek. Egyébként egyszer feküdtem le akkor vele, és nem is volt egy nagy élmény, őszintén semmit nem éreztem, ő is tapasztalatlan.

Aztán ez így ennyiben maradt. Eltel több mint 2 hónap, és belőlem teljesen új nő lett. Kívül-belül. Lefogytam, megváltoztam, büszke lettem. Stílust váltottam, nagyon sok udvarlóm lett. Egy szórakozó helyen összefutottam ezzel a fiúval. Elhatároztam, hogy bosszút állok rajta. Konkrétan ugyanazt csináltam vele amit ő velem. Felajánlottam, hogy legyünk barátok extrákkal, szexeljünk néha, stb. Persze belement. Nos azt tudni kell hogy a személyiségem is nagyon megváltozott.

Tehát elkezdtünk találkozgatni, és lefeküdtünk. A szex nagyon jó volt vele. Nem tudom mi történt. Minden jobb lett köztünk. Persze ez csak álca volt, mert én semmit sem éreztem iránta, konkrétan hülyítettem, azt csináltam vele amit anno ő velem. Tehát eljátszottam egy szerepet, csak hogy bosszút álljak, csak hogy vissza adjam neki amit kaptam tőle. És sikerült. Aztán amikor éreztem, hogy a karmaim közt van, megmondtam neki, hogy ennyi volt.

Nos röviden ennyi, persze ebben rengeteg fordulat volt amit nincs kedvem leírni. A fiú azóta zaklt, keres, könyörög, nem érdekli egy csaj sem rajtam kívül, sem jobb csajok, sem senki. Pedig lehetne neki, ezt tudom. Hihetetlen érzés, hogy valaki, aki anno még a hívásaimra sem reagált, reggelente szeretlek üzenettel ébreszt, és szalad utánam, ahogy én utána. És én élvezem, hogy szenved, hogy kínlódik. Ezért a barátaim haragudnak rám. De őszintén nem megérdemelte? Én már nem szeretem, már mással találkozgatom, és ezt is nehezen viseli, de nem értem miért lennék gonosz amiért igazságot szolgáltattam?

Szerintetek is én vagyok a gonosz?

2015. ápr. 7. 13:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
79%

Ugye "kedves" Kérdező ezt a történetet /már ha igaz/ elmeséled majd a mostani és a következő udvarlóidnak is?

Tőlük őszinte véleményt kapsz majd az igazi mentalitásodról, jellemedről.

Véleményem szerint egyszerűen lesüllyedtél ugyanarra a szintre, mint amilyen szinten a fiú volt egykor, így bátran mondhatom, hogy tökéletesen megtalálta zsák a foltját.

2015. ápr. 7. 13:59
 22/46 opened paradise ***** válasza:
74%
A szintjére süllyedtél.
2015. ápr. 7. 13:59
 23/46 anonim ***** válasza:
94%

Igen, amúgy kedves vagyok, de az aljasság egyetlen formáját sem szeretem.

Teljesen mindegy ki kezdte, az egyik aljas a másik is az, egy kutya. Tökmindegy. Az, hogy te meg gyenge vagy és érzelmileg képtelen vagy feldolgozni egy pofára esést az nem jogosít fel alja dolgokra.

Amúgy szakasztott exem vagy mentalitásra. (az más kérdés, hogy mi 2 évig voltunk együtt és súlyosan megszolgálta a szakítást, amiért aztán "bosszút állt")

Ismerem a fajtádat első kézből, táblát akasztanék az ilyenre, hogy "vigyázat bolond"

2015. ápr. 7. 14:02
 24/46 A kérdező kommentje:
Biztos lesz majd más lány az életében, de ez tart már több, mint fél éve. Tudom, hogy egyébként szánalmas. Gyűlölöm magam, úgy érzem ez sohasem fog véget érni.
2015. ápr. 7. 14:02
 25/46 A kérdező kommentje:

Én egy tök átlagos, normális lány voltam, jó tanuló, sok barátokkal, ha volt is pasim soha nem tettem volna ezt senkivel még ha meg is csaltak, vagy valami.

De ez a fiú maga a gonosz volt. Annyira megalázott ahogy csak lehetett. Megbolondultam. Igen

2015. ápr. 7. 14:05
 26/46 anonim ***** válasza:
90%

Ne gyűlöld magad, olyan lettél amilyen lenni akartál!

Kívül is, belül is.

Kívül szép, igéző, vonzó, belül kérges, bosszúálló, romlott.

Sok sikert a leendő párkapcsolatodhoz, de vigyázz, ha rájönnek ki is vagy valójában Tőled mindenki menekülni fog.

Csak hogy tudd, feleségként "kígyóra" nagyon kevés pasinak van szüksége.

2015. ápr. 7. 14:11
 27/46 anonim ***** válasza:
15%

En birom a kerdezot!

Jol tette amit tett!

2015. ápr. 7. 14:27
 28/46 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem bolondultál meg, csak annyira fiatal vagy még, hogy egyenlőre nem tudod/nem vagy képes teljesen elviselni a csalódásokat, kudarcokat, és viszonozni akarod a Téged ért sérelmeket.

Pár év múlva pár csalódással, megbántással a hátad mögött rájössz, ami nem öl meg, az megerősít, és akkor talán nem leszel többé bosszúálló.

2015. ápr. 7. 14:36
 29/46 anonim ***** válasza:
Aztán majd ne lepődj meg kedves Kérdező, ha egyszer Te is egy szántóföldön találod magad átvágott torokkal!
2015. ápr. 7. 15:13
 30/46 anonim ***** válasza:
úristen, húúha ez aztán kemény bosszú volt :)
2015. ápr. 7. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!