Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy férfi/nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfi/nő aki megcsalja a párját, szeretheti őt?

Figyelt kérdés
Nem ilyen extrém esetekre gondolok, hogy bedrogoztatják pl, azt se tudja hol van, és úgy, hanem a tudatos cselekedetre gondoltam.
2015. ápr. 7. 12:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha betartja, akkor nincs is semmi gond. Akkor van a gond, ha nem.
2015. ápr. 7. 14:05
 22/27 anonim ***** válasza:
#21: betartja, mert veled marad... csak néha vannak kalandjai...
2015. ápr. 7. 14:07
 23/27 anonim ***** válasza:
22 Azért mert te így vagy vele attól még nem kell 85-90%-os megalapozatlan statisztikákkal jönni.
2015. ápr. 7. 14:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz. Megígérte, hogy VELEM osztja meg az életét. Velem. Nem a szomszéd Marcsával, nem a Micikével a titkárságról, nem is a csajjal, aki két megállóval ezelőtt szállt fel a metróra. Hanem VELEM. A MArcsa, Micike, meg a csaj várhatnak addig, amíg Ö feloldozást nem kap az ígérete alól.
2015. ápr. 7. 14:12
 25/27 A kérdező kommentje:

#15 és #16: Igazából itt teljesen mindegy az emberek neme, csak írtam valamit, de elnézést kérek azért.

Számomra a hűség az testi-lelki hűség egyaránt. Most úgy könnyű együtt lenni valakivel, ha közben meg együtt lehet mással is. Én értem, hogy miről beszélnek, a testi igények megkövetelik hogy mással is együtt legyenek. Nekem csak az a problémám, hogy fejben ezt felfogom, viszont vagy nem vagyok elég intelligens ehhez, vagy nem tudom miért, de mégis rettentő keserűséggel és szomorúsággal tölt el már maga a gondolat is, hogy a párom más nőre gondolna, mást szeretne csókolni, stb, ez hányingerrel tölt el, gyomorgörccsel. Értéktelennek érzem magam, mintha nem tudnám megadni azt a változatosságot ami kell. Ha kell havonta lecserélem a külsőmet, stílus, frizura, a változatosság miatt stb, csak ne tegyenek ilyet velem, mert megalázónak érzem.

És biztos nem csak én vagyok ezzel így.

Tehát értem én, hogy előbb-utóbb vágynak dolgokra, de rosszul esik, ha ezt nem a társával akarja véghez vinni. Lehet, primitív gondolkodás, de sz ilyen típusú emberekhez, mint én, olyanok illenek szerintem, akik képesek csak egy személlyel beérni.

Igazából én tisztelem az olyan embereket, mint maguk, hogy ezt így el tudják fogadni, én is akarnék ilyen lenni, de az érzelmeim közbeszólnak.

A #19-es és 24-es válaszok tükrözik, hogy mit érzek én is.

2015. ápr. 7. 14:13
 26/27 anonim ***** válasza:
28%
Attól, hogy valaki imádja a rántott csirkét, még néha vágyhat egy jó töltött káposztára... Attól még nem fogja a rántott csirkét kevésbé szeretni.
2015. ápr. 7. 14:36
 27/27 A kérdező kommentje:
#26: Hát de most egy embert ne hasonlítsunk már kajához. :D Kajából nincs választásod, ha midig csak rántott csirkét eszel, meghalsz vitaminhiányban. De azt megteheted, hogy csak egy emberrel vagy, abba nem halsz bele. :D
2015. ápr. 7. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!