Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férfi/nő aki megcsalja a párját, szeretheti őt?
#15 és #16: Igazából itt teljesen mindegy az emberek neme, csak írtam valamit, de elnézést kérek azért.
Számomra a hűség az testi-lelki hűség egyaránt. Most úgy könnyű együtt lenni valakivel, ha közben meg együtt lehet mással is. Én értem, hogy miről beszélnek, a testi igények megkövetelik hogy mással is együtt legyenek. Nekem csak az a problémám, hogy fejben ezt felfogom, viszont vagy nem vagyok elég intelligens ehhez, vagy nem tudom miért, de mégis rettentő keserűséggel és szomorúsággal tölt el már maga a gondolat is, hogy a párom más nőre gondolna, mást szeretne csókolni, stb, ez hányingerrel tölt el, gyomorgörccsel. Értéktelennek érzem magam, mintha nem tudnám megadni azt a változatosságot ami kell. Ha kell havonta lecserélem a külsőmet, stílus, frizura, a változatosság miatt stb, csak ne tegyenek ilyet velem, mert megalázónak érzem.
És biztos nem csak én vagyok ezzel így.
Tehát értem én, hogy előbb-utóbb vágynak dolgokra, de rosszul esik, ha ezt nem a társával akarja véghez vinni. Lehet, primitív gondolkodás, de sz ilyen típusú emberekhez, mint én, olyanok illenek szerintem, akik képesek csak egy személlyel beérni.
Igazából én tisztelem az olyan embereket, mint maguk, hogy ezt így el tudják fogadni, én is akarnék ilyen lenni, de az érzelmeim közbeszólnak.
A #19-es és 24-es válaszok tükrözik, hogy mit érzek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!