Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy férfi/nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfi/nő aki megcsalja a párját, szeretheti őt?

Figyelt kérdés
Nem ilyen extrém esetekre gondolok, hogy bedrogoztatják pl, azt se tudja hol van, és úgy, hanem a tudatos cselekedetre gondoltam.
2015. ápr. 7. 12:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Ha te nem fekszel senkivel a párodon kívül, akkor honnan tudod, hogy ilyen helyzetben az érintettek mit éreznek? "

Nekem személy szerint volt néhány szerelemmentes szexben részem, így abszolút mértékben csak egyetérteni tudok a 8. válaszolóval. Szerelemtől lesz a szex igazán jó, anélkül nem több az önkielégítésnél.

2015. ápr. 7. 13:49
 12/27 A kérdező kommentje:
10.: Gondolom, a feleséged tud ezekről. Szerintem ezzel nincs is gond, ha elfogadja. Én inkább azokat nem értem, akik nem olyan típusok, akik egy nővel be tudják érni, és mégis olyan nővel jönnek össze akinek fontos a hűség és megbántják azzal, hogy ők nem hűségesek.
2015. ápr. 7. 13:52
 13/27 anonim ***** válasza:

#9:

És akkor most őszintén!

Melyiknek örülnél jobban?

1. Egy olyan férfinak, aki maximálisan hűséges (iszonyat ritka, főleg azok közül kerül ki, aki a házasság előtt sem volt ügyes a csajozásban), de az első adandó komolyabb problémánál lelép?

2. Vagy egy olyan férfinak, akinek félévente-évente van kisebb kalandja, de kitart melletted minden esetben a végsőkig, akire bármikor, bármiben számíthatsz?

És még egy...

Azért, mert valaki a párod lesz, szeretitek egymást, miért kell kalitkában tartani, miért kell kisajátítani?

2015. ápr. 7. 13:52
 14/27 A kérdező kommentje:
13.: Nem értem, a kettő hogy függ össze. Mármint szerintem a hűség nem vonja maga után azt, hogy az első problémánál lelép. Milyen logikai úton következtettél erre? :D Szerintem lehet olyan embert találni, aki hűséges, és nem is hagy ott az első problémánál :)
2015. ápr. 7. 13:54
 15/27 anonim ***** válasza:

#12: nő vagyok, de ez nem ide tartozik...

Csak egy kérdés: Mit jelent neked a hűség? Szerintem nem ugyanazt, amit nekem...

Te csak testi hűségről beszélsz, ez az, ami engem nem érdekel... Hozzám ne így legyen hűséges!

De áruld el, miért fontos annyira a testi hűség?

2015. ápr. 7. 13:55
 16/27 anonim ***** válasza:

#13:

Akkor elárulok valamit... x idő után (ez mindenkinél más) eljön az idő, amikor vágyik dolgokra... ez kb. az emberek 80-90%-át érinti.

És akkor vagy elnyomja a társadalmi elvárások miatt, és "rámegy"...

Vagy épp emiatt lelép, és keres mást...

Vagy megbeszélik, és nyitnak...

Vagy jön a megcsalás...

Igen, vannak kivételek... az embereknek kb. max 15-20%-a. Cak úgy jön ez ide. ;)

2015. ápr. 7. 13:58
 17/27 A kérdező kommentje:
Még a 13. válaszadónak annyit, hogy szerintem ez nem kisajátítás hogy elvárják hogy hűséges legyen. Mielőtt összejön az illető valakivel, nem árt tájékozódni róla, hogy milyen az értékrendje. Ha látja rajta, hogy fontos a hűség, akkor ne jöjjön vele össze, ha ez neki nem tetszik, és keressen olyat, aki beleegyezik egy nyitottabb kapcsolatba. Nincs ebben semmi, de ne bántsa meg azzal a párját, hogy aztán meg megcsalja.
2015. ápr. 7. 13:59
 18/27 anonim ***** válasza:

#17: lehet, hogy valakinek fontos a testi hűség 20 évesen... és 40 évesen értékeli át a dolgokat.

De nem válaszoltál: miért annyira fontos a testi hűség?

2015. ápr. 7. 14:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

15:

Ha egyszer úgy döntött és tett rá ígéretet, hogy velem osztja meg az életét, akkor joggal várom el, hogy ezt az ígéretét betartsa. Ugyanúgy ő is teljes joggal várhatja el tőlem ugyanezt. Ha úgy érzi ez mégsem megy, akkor szóljon NEKEM és megpróbáljuk EGYÜTT megoldani a dolgot, ha ez nem sikerül, akkor elválnak útjaink.

2015. ápr. 7. 14:01
 20/27 anonim ***** válasza:

"Ha egyszer úgy döntött és tett rá ígéretet, hogy velem osztja meg az életét, akkor joggal várom el, hogy ezt az ígéretét betartsa."

És azt be is tartja... akkor hol a gond?

2015. ápr. 7. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!