Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hely, ahol maszkban lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a szemen valamint szájon és környékén kívül mindent fed tetszőleges, akár választott maszk. Nagyon izgat az ilyen dolog.2015. ápr. 6. 21:53
11/15 Scav válasza:
#8 Akkor már régen el van b*szva, mert nem újkeletű dolog ez. A 15. század óta vannak ilyen bálok a mai napig, de nem baj, neked a 14. századba kellett volna születned.
12/15 anonim válasza:
Loretta ne szórakozz, nekem is ez jutott eszembe
13/15 anonim válasza:
Műtő esetleg?
Ott mindenkin maszk van..
A bankot szerintem hanyagold, lehet nem díjaznák.
14/15 anonim válasza:
5 évvel később új értelmet nyert ez a kérdés. :D
15/15 anonim válasza:
Tiéd a világ kedves kérdező! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!