Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereted de mással vagy?

Figyelt kérdés
Nemrég kavartam egy sráccal, egyfajta viszonynak tekinthető(nincs párja, nem is volt). Még akkor én is szingli voltam. Beleszerettem de ő már nem érdeklődik felőlem. Nem beszélünk 2 hónapja de még mindig érdekel viszont közben nagyon megkedveltem egy másik fiút és időközben elkezdtünk járni. Tudom hogy ne tisztességes vele szemben hogy még érzek valamit az első fiú iránt. A mostani kapcsolatomban sem vagyok biztos. Szakítsak, várjak? Mit tennétek? Nem akarom bántani a mostani barátom, nagyon kedves ember számomra.
2015. ápr. 6. 14:20
 1/4 To7ka ***** válasza:
92%
Ezek annyira furák... Miért vagytok ennyire gyengék, kapcsolatfüggőek, hogy amikor még érzelmileg kegyetlenül messze vagytok egy kapcsolattól, akkor is belevágtok a felejtésért, hogy csak úgy legyen valaki, vagy mert reggel sütött a nap?:/ Egy kapcsolat azért ennél többet jelent, és nem is korrekt a sráccal. Egyedül tisztázd az érzéseit, és utána kösd le magad!
2015. ápr. 6. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam írásod, és rájöttem béna vagy, itt kérdezed meg hogy: "Szakítsak, várjak? Mit tennétek?" TE DÖNTSD EL! VÁLASSZ! Ha meg a mostani kapcsolatodba nem vagy biztos, minek vagy vele együtt?!

Legjobb rész: "Nem akarom bántani a mostani barátom, nagyon kedves ember számomra." És akkor szánalomból maradsz vele? Ez így helyes?

2015. ápr. 6. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Te adtad meg a választ a kérdésedre. " Nem akarom bántani a mostani barátom, nagyon kedves ember számomra. " Ez nem szerelem így, a megfogalmazásod szerint. Kb barátság lehet.

Csak azért nem legyél mással, mert épp kellene valaki melléd. Ha az előzőt még szereted, először vele kellene beszélned, őszintén elmondani, mit érzel... Nem könnyű ezt így, szemtől szembe, de csak így van értelme. Amíg az előzőt nem zártad le magadban, nincs értelme mással lenni.

36/L

2015. ápr. 6. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én képtelen lennék úgy belevágni egy kapcsolatba,hogy még szerelmes vagyok valakibe.Míg utána sóvárgok,addig nincs értelme.Ha egy év kell,hogy felejtsek,akkor egy évig várok.Neked is jobb lenne az egyedüllét,mint egy hazugságon alapuló kapcsolat.
2015. ápr. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!