Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mennyire befolyásol titeket, ha egy srác boxoló? (többi lent)
8 éve űzöm a sportot, és még sosem merült fel bennem ez a kérdés. Titeket zavarna, ha a barátotok boxoló lenne? Mármint.. annak tudatában lenni, hogy szinte minden nap "verekszik" az edzéseken, meccsekre jár, ahol könnyen sérülést szerezhet.
Vagy pedig pont ellenkezőleg, hogy tetszene-e nektek, hogy egy amolyan biztonságérzetet nyújt, ha vele vagytok.. annak tudatában lenni, hogy nem kell félni senkitől, mert ott van nektek a barátotok, aki bármikor meg tud védeni, bármilyen helyzetben.
Sosem tudtam, hogy ez nektek hogy jön le, ezért rakom ki most ezt a kérdést.
18/F
akkor én bizonyára ellened hangolok bántó szándék nélkül kérdező.
ugyanis amikor meghallom hogy valamelyik csaj 3 ajtós szekrényre vagyik(én csak 2 vagyok)merthogy az majd mindenkitől megvédi akkor én felvilágosítom arról a sokkoló tényről hogy az esetek igen elenyésző részében bántják vadidegen útonállók a nőket..
akkor kik?hát zömmel a férjük, pasijuk szeretőjük tehát ugyanazok verik őket mint akik kefélik....tehát egy jámbor egyszálbél mellett kevésbé kell rettegniük a nőknek(ez a kőkemény statisztika)
Öhm.. nem tudom minek nézitek a boxolókat, de úgy látom nem annyira vagytok tisztában a dologgal. Attól, hogy valaki boxoló, nem lesz agresszív, és egyáltalán nem bántja a nőket.. én pl egy ujjal nem nyúlnék egy nőhöz.
Másrészt pedig egy boxolót ne 3 ajtós szekrénynek képzeljetek el, mert egyáltalán nem az a cél
17:
Nem azért nyitottam a kérdést, hogy itt vitázzunk..
Általában aki az után megtámad, az nem egy MMA bajnok, mellesleg aki küzdősportot űz, az csak önvédelemre használja, nem pedig támadásra.. és amúgy kétlem hogy a nyílt után bárki levinne a földre és a betonon "harcolnánk" :DD amúgy az MMAsok kéztechnikája egyenlő a nullával.. ha meg akarnék verni egyet, arra mennék rá, hogy csak a kéz és a láb játsszon, mivel a box mellett thai-boxolok is.
15:
Igen, hallottam róla. Ha valakit nagyon akarsz, azt le tudod szúrni. És bocsánat, nem vagyok bajnok.. viszont válogatott boxoló.
Megsúgok valamit..
Boxerrel és viperával járok mindenhova :)
Csakis önvédelemre, ha olyan helyzet állna fent, mint amit páran írtak.. ha késsel vagy sokkolóval jönnének, vagy esetleg 4-5 ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!