Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom megijeszt. Szakítsak vele?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, barátom 19. És mindig biztosít róla, hogy nem akar szexet. De egy hónap múlva leszek 14, és azóta húzza a strigulákat, és mondja, hogy már nem sokat kell kibírni, és végre teljesen az övé leszek. És komolyan, van egy papír, amit minden nap mutat, és hogy hogyan fogynak a napok. És hgoy majd megajándékoz a legjobb érzéssel, amit férfi adhat. Most már komolyan nem akarok 14 éves lenni! Néha sírhatnékom támad. Szakítsak vele?2015. ápr. 5. 09:52
11/28 anonim válasza:
szerintem szakitsatok. Egy 19 eves fiu teljesen mast var el egy kapcsolattol, neki mar fontos hogy lefekudjon a baratnojevel, neked ez nem. Szoval ha en lennek a helyedbe szakitanek vele
12/28 anonim válasza:
Jézusom, 13 évesen mit akar vajon tőled egy 19 éves?? Csak azt várja, hogy ne legyen büntethető... Hagyd ott!
13/28 anonim válasza:
Szakíts, már csak a hatalmas korkülönbség miatt is, nem vagytok egy szinten, teljesen mások az igényeitek.
14/28 A kérdező kommentje:
De akkor miért volt olyan kedves? Hogy bírta ki félévig,
2015. ápr. 5. 10:07
15/28 anonim válasza:
"De most tényleg egész idő alatt ezt akarta? fél éve vagyunk együtt, és mindig mondta, hogy a szex ne mfontos, meg fiatal vagyok hozzá."
Alig pár éve a szüleid még azt mondták, hogy húsvétkor a nyuszi hozza a csokit, Te meg elhitted... ;)
17/28 anonim válasza:
"13 éves vagyok, barátom 19" igen.
18/28 anonim válasza:
Ki az a pedofil elmebeteg aki 19 évesen egy éretlen kislánnyal jön össze?
19/28 anonim válasza:
Talán nem kellene párkapcsolatba belemenned egy 19 évessel amíg még ennyire gyerek vagy fejben.
Attól még persze a srác is elég gyökér módon próbálja kifejezni szándékait. Ha nem akarsz szexelni akkor vagy szakíts vagy mondd meg neki világosan, de az feltehetőleg nem fog tetszeni neki.
20/28 anonim válasza:
Ráadásul hülye is a gyerek. Ha kényszer hatására megy bele a kiscsaj (nem csak a lefogás az erőszak, hanem a szóbeli kényszerítés is), akkor ugyanúgy büntethető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!