Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miatt szakitsak?

Figyelt kérdés
Jol kijovunk, hasonlo az erdeklodesunk stb.. de en tobb torodesre vagyom, bujosabb vagyok, szeretem ha szeretgetnek( nem olyan tulzo eolgokra gondolok mint mikor vkik egymas seggebe vannak. ) pl. Atkarol ha egyutt alszunk vagy legalabb h erezzem a kozelseget, minden ok nelkul neha jojjon oda puszit adni, v erintsen meg... de a baratom ezeket nem teszi es en ezek miatt ugy erzem hogy nyug vagyok a nyakan, mert en mennek oda hozza, adok egy puszit csak ugy nezem azt varnam h o is egye ugyanezt de sajnos nem ... es mikor ezt szova teszem neki mindig sak veszekazunk h en folyton ilyeneket mondok pedig nem igy van... de en tobb torodesre vagyom es ezt nem kapom meg. Erdemesebb lenne szakitanom? 18 vagyok..
2015. márc. 20. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem javul a helyzet, sok mást nem tudsz csinálni.
2015. márc. 20. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:
De ezmiert van? Utasitanom kene h gyere most oleljmeg? Az az indoka neki hogy ha nyug lennek neki a nyakan nem is talalkoztu k vna... de sztem ez egy marhasag mert nem ott telik ki ket ember kapcsolata h latja egymast....
2015. márc. 20. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kihasznál téged hogy szereted

De én meg pont olyan vagyok akihez hozzá lehet bújni :)

2015. márc. 20. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
3as nem hiszem mert nem olyan beallitottsagu ember aki igenyelne az ilyet:( de en meg igen es hat csak kene tenni vmit az ember nojeert ha maga mellett akarja tartani es tudja h eza baja sztem nem tul megerolteto dolog :(
2015. márc. 20. 21:23
 5/5 DDDspiler válasza:
Ha ő nemteszi azt a "bújást", ölelgetést és puszilgatást, amit te szeretnél, akkor csináld te azt vele. És akkor lassan hozzászokik, és őis elkezd majd gyakrabban közeledni.
2015. márc. 21. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!