Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a pasitok szájon puszilná a húgát?

Figyelt kérdés
Ma itt aludtam a barátommal náluk és reggel ahogy kimentünk reggelizni szájon puszilták egymást.Majdnem lefordultam a székről.Amikor végeztünk kérdőre vontam mi volt ez erre mondja hogy náluk ez természetes mindenkinél a családban.Hát elég furcsa szokás szerintem bár már hallottam hogy egyes családoknál így szoktak köszönni.De akkor is én nem tudnám szájon puszilni a tesóm :-( én 17/l pasim 16f húga 14/l
2015. ápr. 5. 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen. Számomra is elég gyomorforgató, de nem tudsz vele mit kezdeni. Ha így nőtt fel... 17/F
2015. ápr. 5. 08:54
 2/13 anonim ***** válasza:
ilyet még nem hallottam XD
2015. ápr. 5. 08:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet ez egy családba normális :P
2015. ápr. 5. 08:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem kell túlbonyolítani.. Van, ahol tényleg így szokás. Néha filmekben is látni. Még ha szokatlan is számodra, nincs jogod szóvá tenni. És ne félj, nincs ebben semmi szexualitás, nem brazil telenovellában élünk.
2015. ápr. 5. 08:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Semmit nem reagálnék, ha így szokás, akkor így szokás. Láttam már én is ilyet, ne reagáld túl.
2015. ápr. 5. 09:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi a rosz ha a szajra puszilsz? Netan a nyal attevodik? vagy nem ertem.
2015. ápr. 5. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem vannak testvéreim, ezt a szájra puszit el hagytuk 7-8 éves korukra.

De szerintem a barátodnál se nagy extra ami van.

Én 26 vagyok és a mai napig a testvéreim, de még néhány unokatestvérem is akik már családosak-ölelgetnek, sokszor látványosan.

Hogy ki hogy fejezi ki a szeretetét, sok családban más,mint az átlag.

2015. ápr. 5. 09:15
 8/13 anonim ***** válasza:
pff az ilyeneket 500 éve még máglyán elégették.
2015. ápr. 5. 09:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Mint írtad, Te is hallottad, hogy van akiknél ezt így szokás!

Akkor mi benne a kivetni való, ez semmilyen más tartalommal nem bír, csak köszönés?

A száj ugyanolyan testrész mint az arc, a szájra puszi, meg ugyanolyan értékű köszönés mint az ölelés!

Szokj hozzá, vagy legalább próbált meg elfogadni, ennyi az egész!

2015. ápr. 5. 09:20
 10/13 anonim ***** válasza:
amugy amcsiba meg nemetbe is szokas
2015. ápr. 5. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!