Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti erre hogyan reagálnátok?
Ha mondjuk átmennél a barátnődhöz, és azt vennéd észre, hogy az előző nap otthagyott pulcsid (amit személyesen te tettél a szennyes tartóba) háááát, hogy is mondjam csak szépen, egyszer csak elvándorolt onnan, be egészen az ágyba.
Az oka természetesen az, hogy nem töltöttük együtt az éjszakát a párommal, és magányos voltam, és és és legalább az illatát akartam érezni, ha már ő nem lehetett ott.
Na már most elég furán nézett rám, mikor rákérdezett arra, hogy mit keres az ágyban a szennyes...erre hápogtam egy sort, és el is tereltem a témát, de lehet azóta bolondnak tart.
Kérdésem a következő: 10-es skálán ez mennyire ciki? :(
Hápogás helyett őszintén ezt kellett volna elmondanod neki. Bocs, de nem csodálom, ha bolondnak tart, elvégre te basztad el.
21/L
"Hápogás helyett őszintén ezt kellett volna elmondanod neki. Bocs, de nem csodálom, ha bolondnak tart, elvégre te basztad el." 21/L
Köszi, hogy válaszoltál, bár a fiúk véleményére voltam/vagyok kíváncsi, de mindegy...köszi még egyszer...:) Azért bízom benne, hogy ez nem egy véresen komoly, vízválasztó dolog volt a kapcsolatunk szempontjából, tekintve, hogy az összeköltözést tervezzük...:)
Ez a mai valóban egy igen béna helyzet volt, ő munkából jött, én oda indultam, pár percet töltöttünk csak együtt, a szitutól én zavarba jöttem, és nem valami frappánsan reagáltam le, de azért nem hinném, hogy bármit is "elbasztam" volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!