Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell a tudtára adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell a tudtára adni egy 27 éves férfinek, ha olyan nőt szeret aki csakis a pénzéért, kulföldi nyaralásokért, drága holmikért van vele egy öt évvel öregebb nő?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 19:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy idősebb, őszhajú férfi sétál be egy belvárosi ékszerüzletbe oldalán egy csinos fiatal lánnyal.

- Szeretnék venni a barátnőmnek egy szép gyűrűt. - közli az eladóval.

Az eladó a vitrinből kivesz egy gyűrűt.

- Ajánlanám ezt, 20.000 Forintért.

- Nem rossz, de én valami igazán különlegeset szeretnék. - mondja az öregúr.

- Nos, akkor nézzék meg ezt a brillköveset, az ára 120 ezer.

Felcsillan erre a lány szeme, egész teste remegni kezd az izgalomtól.

- Igen, ez jó lesz. - mondja a férfi határozottan.

Ezután megbeszélik a fizetés módját.

- Most kiállítok egy csekket, - szól a vevő - hétfőig ellenőrízheti a banknál, hogy van-e rá fedezet, és hétfő délután eljövök a gyűrűért.

Hétfő reggel az ékszerész zavartan hívja fel az idős férfit, hogy sajnos nincs elég pénz a számláján.

- Tudom, tudom. - hangzik a válasz. - De el tudja képzelni, micsoda hétvégém volt?

:>

2010. febr. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!