Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem lesz egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem lesz egy kapcsolatból semmi, ha másodjára kezdik újra?

Figyelt kérdés

Van egy srác(23) akivel egy éve jártunk kb2 hónapig,de több ok miatt vége lett, leginkább a volt csaja miatt, mert őt meg miattam hagyta ott és nem tudott belenyugodni állandoan irkált neki,akkor még én is ugy gondoltam h jobb ha szakitunk de azota se tudtam elfelejteni és később irt is h megbánta h vége lett, meg h rájött h mit veszitett velem, a csaj még mindig képben volt ezért nemet mondtam.

Most megint úgy néz ki h lesz valami, és már nincsenek együtt, valoszinű megint miattam.Viszont a srác kicsit nehezen reagál, már 1 honapja ugy volt h találkozunk, de akkor nem válaszolt h konkrétan mikor,úgy volt h akkor hagyom az egészet,de vh-t meg mégis küldött.tudom h nincs a teloján,mindig másérol irt.Kérdeztem töle h ha nem akarja velem ujra legalább azt is irja meg, erre se semmi.aztán rá 1hétre meg h szivesen találkozna és h ő szeretné h összejöjjönk,elvileg 7végén fogunk is talizni.

Csak nem tudom hogy mit várhatok ettöl a kapcsolattol, h ilyen "nehézkesen indul"

20/L

2010. febr. 18. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én a barátommal 2hónapig jártunk majd egy kis idő azt újra keztünk ismét 2 hónap...
2010. febr. 18. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet csak arra kellesz neki, nem? Mert ha tényleg őszintén és komolyan akarná, akkor teperne utánad, nem váratna napokig a válasszal. Szerintem.

Egyébként nekem is volt olyan kapcsolatom, hogy újra kezdtünk kb. kétszer vagy háromszor is, abban reménykedve hogy jobb lesz. De nem lett. Sőt, csak rosszabb.

2010. febr. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!