Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózzak vele? Van egy haverom akivel elég jóban vagyunk és a multkor amikor a hverokkal lógtunk (nem mindenki volt beszámítható állapotban, volt aki eléggé bebaszott de miketten viszonylag józanok voltunk) megkért h csókolózzak vele.
(az ölében ültem egy padon szal elég intim pillanat volt). van egy kis probléma h ez a fiú az egyik legjobb barátnőmbe szerelmes és egy kicsit a barátnőmnek is tetszik a fiú.Most gondolom mindenkiben felmerül a kérdés h akk mért velem akart csókolózni.....csak úgy
nekem ez a fiú bagyon jó BARÁTOM DE CSAK BARÁT és szívesen csókolóznék vele de utána nem tudnék a barátnőm szemébe nézni...a fiú azóta se hagy békén vele...folyton kérdezgeti h mért nem smároltam vele
a másik gond az h én úgy igazán még nem csókolóztam és nem tom h mennyire lenne jó ötlet egy haverral csókolózni először és nem szerelemből
....lécci segítsetek:S!!!
Szia!
Hát szerintem le is írtad a választ.
1. Ha tényleg nem tudnál a barátnőd szemébe nézni, akkor nem érdemes szerintem.
2. Sokkal jobb az első alkalom egy olyan fiúval, akibe szerelmes vagy és ő is szeret téged.
Szerintem ne tedd meg!
18L
Egyszerűen megoldhatod a problémát azzal, ha segítesz a barátnődnek meg a srácnak összejönni. Vidd el a barátnőd is a buliba és akkor nem lesz gond;) És tényleg várj inkább a szerelemre, hidd el megéri;)
Első voltam:)
Hát igen!Érdekes dolog!Mond meg a barátnődnek,hogy tetszik a haverotoknak!Vagy tudja?Az is lehet,hogy azért akart veled csókolózni,mert féltékennyé akarja tenni a barátnődet!Attól pedig ne félj a csók adja majd magát!Minden csók más,mindenki másképp csókol!
Na mi a helyzet azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!