Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelenthet a megcsalásos álom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet a megcsalásos álom?

Figyelt kérdés

ma azt álmodtam hogy a párom megcsalt,és már sokszor álmodtam ugy 15-20x...

de ö is mindig ezt álmodja forditva,de én is és ö is álmodta azt hogy megcsaljuk a másikat,

2008. aug. 26. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Arról álmodunk, ami foglalkoztat minket, mégha tudat alatt is. Azért sokszor vagyunk úgy, hogy néha elgondolkodunk, hogy milyen lenne mással lenni. Még akkor is, ha sosem tennéd meg. Vagy álmodhattok azért is ilyet, mert féltékenyek vagytok, és aggódtok, hogy egyszer ilyen történik.
2008. aug. 26. 23:40
 2/6 A kérdező kommentje:
ebben biztos van valami mert tényleg sose csalnám meg ,és multkor már annyira bemesélte magának hogy megcsaltam biztos még nyaralt hogy össze is vesztünk rendesen
2008. aug. 26. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam már ilyet, hogy megcsaltam a barátom, pedig soha nem tenném meg, és nagyon rosszul is éreztem magam, mikor felébredtem. A képzelet űz veletek rossz tréfát, ne veszekedjetek ilyenen! Képzeld el, egyszer megálmodtam a lottószámokat, mire azt mondták, hogy játszsam meg. Megjátszottam, ééééés... nem jött be. Így kell hinni az álmoknak. :)
2008. aug. 27. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is rengetegszer álmodtam azt hogy a barátom megcsalt.Amikor elmeséltem neki az álmaimat ott esküdözött hogy soha nem csalna meg.Rá pár hónapra mit csinált?

Lefeküdt egy k...vával.És ez komoly így történt.Egyből szakítottam is vele.

2008. aug. 27. 08:43
 5/6 A kérdező kommentje:
uh :(( hát ez nem volt megnyugtato :(
2008. aug. 27. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Félsz attól tudatosan vagy tudat alatt,hogy a barátod megcsal,és ettől vannak ezek a szorongásos álmaid. Az, hogy Te azt álmodtad,h megcsalod, nem hiszem,h jelent vmit.Sokat ettél előtte este :D
2008. aug. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!