Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátom nyugdíjasnak nevezett, mert nem akarok már bulizni és kocsmazni járni vele
Nem leszel boldog ha vele maradsz.Vannak férfiak akik szeretnek otthon is lenni.
Remélem találsz magadnak egy ilyent:)
Én és Párom is ebben a felállásban vagyunk kort illetően, fordítva vis én vagyok annyi, mint a barátod és nő. Nálunk viszont az nincs, hogy Párom nem menne sehova, inkább számára a buli kimerül a haverokkal pl. kártyázás, szalonna sütés esetleg házi buliban, nekem ez néha nem elég, de megbeszéltük, ha akarok megyek bulizni, nem gond. Mivel van olyan hobbija, amit velem nem tudna tenni, bár kipróbálnám, de elég veszélyes is lehet.
Meg bennem van ez a kettősség néha, hogy jó lenne a nyugi, de néha kell buli lazítás is. Szerencsére nekünk ez nem okoz gondot, meg tudjuk beszélni ezt is.
Ha ennyire zavar beszéljétek meg, de ha neked ez nem jó, akkor lehet nem ő az igaz/i társad. Mert ugye mindenhez két ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!