Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok benne biztos hogy akarok e járni vele. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel kb 1 hónapja kavarok és rákérdezett hogy nem akarok e többet..és valamiért félek igent mondani, kételyeim vannak, viszont elvesziteni sem akarom.kb fél éve ért véget a két éves kapcsolatom és nem érzem azt hogy kész lennék egy kapcsolatra..barátnőm szerint soha nem fogom at érezni hogy kész vagyok..szerintetek? adjak ennek esélyt?2014. nov. 30. 22:02
1/11 anonim válasza:
Senkivel ne kavarj és ne járj addig, amíg nem vagy szerelmes belé.
3/11 A kérdező kommentje:
ez elég fura válasz..azért kössz.
2014. nov. 30. 22:06
4/11 A kérdező kommentje:
2: lehetne értelmes választ?
2014. nov. 30. 22:06
5/11 anonim válasza:
Nem volt a mostani fiú előtt már valaki a 2 éves után?
Úgy értem,hogy a kettő között.
6/11 A kérdező kommentje:
nem volt olyan akivel "kavartam", de természetesen beszélgettem, ismerkedtem. miért?
2014. nov. 30. 22:20
7/11 anonim válasza:
Akkor jó,csak mert mintha az exem irta volna ,aki 2 éves kapcsolat után pár héttel velem jött össze,és megvárta mig belé szeretek,aztán dobott azért,akivel 2 évet vol.
8/11 A kérdező kommentje:
hűha. amúgy ez az amiért félek, hogy lehet nem fogom magam jólérezni, meggondolom magam és akkor szakitanom kell..utálok szakitani. főleg hogy azt látom rajta hogy talán ő jobban ragaszkodik hozzám, és lehet hogy előbb is szeretne belém.nem akarom bántani.
2014. nov. 30. 22:28
9/11 anonim válasza:
Miért fura az első válasz? Csak szerintem evidens, hogy nem lépek kapcsolatba olyannal, aki iránt nem érzek szerelmet? De még csak nem is kavarok vele? Egyáltalán, senkivel sem kavarok?
10/11 A kérdező kommentje:
nemtudom, szerintem nem kell feltétlenül szerelmes lenni ahhoz hogy kapcsolatba lépj..az kialakul idővel.szerintem elég hogy érzel valamit már iránta..de még nem vagy szerelmes.
2014. nov. 30. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!