Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok el a párotoknak, hogy nem jó a kapcsolatban néhány dolog?
Alapvető dolgok hiányoznak, amiktől nőnek érezhetnéd magad, például sosem bókol, vagy egyszerűen csak nem szeretget eleget, pedig állítása szerint nagyon szeret téged.
Légyszi, kötekedő/bunkó válaszadók kíméljenek!
#1: :D Epic! Amúgy akad benne igazság!
Nyisd ki a szádat, és utalj rá egyenesen, hogy neked ez és ez fontos lenne tőle. Akkor érzed a szeretetét. KOMMUNIKÁCIÓ a kulcs.
Nalunk bokokban nincs hiany, imad, szeret huseges, nem iszik....nalunk mas volt a gond es ugy mondtam el h kitort belolem hiszterikusan, razott a zokogas es el ondtam h en ezt igy nem gudom csinalni.
Azota elment pszichologushoz es rendbejott a dolog.
Haha kötekedők kerüljenek. Ez vicces, lehet nem ide kellene kiirni.
Amúgy nyisd ki a szád és kezd el mozgatni, ezt hívják beszédnek.
Azért érzem magam nőnek, mert annak születtem és úgyis viselkedem. Nem kell ehhez semmilyen külső behatás, hogy ezt érezzem. Plusz tudom magamról, hogy jól nézek ki, nem szorulok mások megerősítésére, meg amúgy se érdekel mit gondolnak.
Most komolyan mit vártál? Ha ilyen pitiáner dolgokat nem tudsz vele megbeszélni, az mégis milyen kapcsolat? Persze szopni azt gondolom tudsz. Szoktasd magad a gondolathoz, hogy mától másra is lesz használva a szád, nem csak cumizázhoz és bizony lelkizni is kell egy működőképes kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!