Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mi az a legdurvább dolog amit megtenétek egy lányért akit már régota szeretek de őmég nem figyelt fel rátok? De amitől tuti fel fog rámfigyelni és nem olyan értelembe hogy ez milyen szánalmas
hűlyeségektől kiméljetek!!!! lányok is irhatnak azért . nemet és kor irjatok kőszi
18/f
Én nagyon durván és őszintén elmondanám, mit érzek...
Aztán jöjjön, aminek jönnie kell! :)
41F
Küldesz Neki virágot.
Több oldalban leírod, mennyit jelent.
Csak egy pár példa.
Én azt javaslom, mindenképpen mondd el neki.
Igen, könnyen meglehet, hogy visszautasít, de ez is benne van. Ha aranyosan teszi, akkor túl fogod élni. Ha bunkón, örülj neki, hogy nem kell jobban megismerned.
És az is lehet, hogy ő is sóvárog utánad, csak olyan, aki jobban szerti, ha a fiú kezdeményez. Elvégre, miért lenne ez ciki?! Sőt, szerintem a mai világban igazán különleges, ha a fiú összeszedi magát, és hajlandó lépni elsőként!!!
Sok szerencsét, és remélem megpróbálod!
L/17(tapasztalatból)
Kőszőnőm a válaszokat
Főként az utolsonak igen megprobálom remélem szerencsém lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!