Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alakulóban van a dolog, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakulóban van a dolog, mit tegyek? Teljesen el vagyok keseredve. Önismereti gondok. Mindenki írjon, hátha kapok segítséget.

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, de csak msn-en, csomó kapcsolatot visszautasítottam azért, mert nem jövök ki önmagammal (külsőleg) és nem szeretném, ha csalódna, ha találkozunk vagy ott hagyna, meg félek, hogy nem fogadná el a hibáim. Rágódjak ezen vagy jogos az aggodalmam? Vagy mielőtt találkozunk beszéljem meg vele? Rettegek, hogy nem fogadna el senki és mindig csak másra vágyakozna rajtam kívül :( :(
2010. febr. 18. 16:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

hehe, ismerős probléma, hogy is mondjam, én küzdök némi súlyfelesleggel, olyan 45 kilóval perpillanat, csak mellette aktívan sportolok, tehát oké hogy van egy nagyobbacska pocakom, de a 45-ös karom viszont izomból van:)de nehezen barátkoztam meg magammal, főleg, hogy a 45-ből 20 kb 4-5 hónap alatt jött föl (a többi hosszú évek munkája:)) és berepedezett a hasam mint ahogy a terheseké szokott... Erre pont életem kib*szottnagy mélypontján egy 1,5 éves kapcsolatból alig egy hónapja kilépve, 2 héttel egy óriási karambol után, pénz, autó, munka, és barátnő nélkül már épp azon gondolkoztam, hogy merretovább, amikor megismertem az én nádszálvékony hibátlan kis új páromat, akivel lassan 3 hónapja vagyunk együtt, és még szánt szándékkal sem tudtunk összeveszni. Elkezdtem pozitívan gondolkozni, (mivel miatta nagyon örültem, ilyen szerelmes sem voltam még;)) lásd, 2hét múlva megkaptam életem eddigi legjobb állását, megtaláltam a legszebb autót amit találhattam, egy igazi ritkaságot vicc pénzért, és mostmár a lakhelyem is díszeleg. Mondjuk a kisgyerekek még mindig inkább sírnak ha meglátnak mint mosolyognak, de ő elfogadott ilyennek, és boldogok vagyunk együtt. Mélypontok mindig vannak, és lesznek is, de nincs olyan helyzet, amiből ne lehetne kimászni;) Remélem segítettem, sok sikert, sok boldogságot, és ne feledd minden pasi szemétXD

21F

2010. febr. 20. 15:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Drága utolsó igazán gratulálok, és további sok boldogságot :) és köszönöm a válaszod!
2010. febr. 20. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!