Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakulóban van a dolog, mit tegyek? Teljesen el vagyok keseredve. Önismereti gondok. Mindenki írjon, hátha kapok segítséget.
hehe, ismerős probléma, hogy is mondjam, én küzdök némi súlyfelesleggel, olyan 45 kilóval perpillanat, csak mellette aktívan sportolok, tehát oké hogy van egy nagyobbacska pocakom, de a 45-ös karom viszont izomból van:)de nehezen barátkoztam meg magammal, főleg, hogy a 45-ből 20 kb 4-5 hónap alatt jött föl (a többi hosszú évek munkája:)) és berepedezett a hasam mint ahogy a terheseké szokott... Erre pont életem kib*szottnagy mélypontján egy 1,5 éves kapcsolatból alig egy hónapja kilépve, 2 héttel egy óriási karambol után, pénz, autó, munka, és barátnő nélkül már épp azon gondolkoztam, hogy merretovább, amikor megismertem az én nádszálvékony hibátlan kis új páromat, akivel lassan 3 hónapja vagyunk együtt, és még szánt szándékkal sem tudtunk összeveszni. Elkezdtem pozitívan gondolkozni, (mivel miatta nagyon örültem, ilyen szerelmes sem voltam még;)) lásd, 2hét múlva megkaptam életem eddigi legjobb állását, megtaláltam a legszebb autót amit találhattam, egy igazi ritkaságot vicc pénzért, és mostmár a lakhelyem is díszeleg. Mondjuk a kisgyerekek még mindig inkább sírnak ha meglátnak mint mosolyognak, de ő elfogadott ilyennek, és boldogok vagyunk együtt. Mélypontok mindig vannak, és lesznek is, de nincs olyan helyzet, amiből ne lehetne kimászni;) Remélem segítettem, sok sikert, sok boldogságot, és ne feledd minden pasi szemétXD
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!