Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem?

Figyelt kérdés

a parommal mostanaban voltak hibak, veszekedesek...aztan megbeszelesre kerultek ezek, majd ujbol es ujbol elkovette ezeket...ma ismet kiakadtam, eloszor orditottam, majd higgadtan megbeszeltuk a dolgokat.azt mondta nem akar tonkretenni engem (mondtam neki hogy mar idegileg kivagyok)..megkerdezte hogy megtudok-e bocsajtani neki, es azt mondtam, hogy igen, mar alapbol, mert szeretem.

kesobb pedig azt kerte hogy valaszoljak arra hogy hogy volna jobb nekem, Vele vagy nelkule...azt valaszoltam hogy ha igy megy tovabb akkor nelkule...azt mondta hogy probalt mar valtozni, de nem tud(en sem lattam egy apro jelet sem)..a harmadik kerdese az volt hogy ha tudom hogy megint az a vege hogy igy kiborulok, es ennyire fajni fog akkor szeretnem e folytatni, azt valaszoltam nem. Pedig nagyon szeretem, es a szivem majd megszakad...tudom hogy O is szeret...lesz ez meg a regi? vagy jobb? vagy mit csinaljak? (egy eve vagyunk egyutt)

koszi a valaszokat

2008. aug. 26. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Min vagy így kiakadva? h nem csukja vissza a wc ülőkét, vagy komoly dolgon? Először az ember nézzen magába, lássa magát külső szemlélőként, majd utána cselekedjen.
2008. aug. 26. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
sajnos két ember nem feltétlenül passzol össze, még akkor sem, ha szeretik egymást. ha csak szenvedés egymás mellett az élet, akkor el kell tudni engedni a másikat. ha úgy érzed, ő meg tud változni, vagy te el tudod viselni a nyűgjeit, akkor persze nem kell szakitani, de a te irásodból nem ez tűnik ki.
2008. aug. 27. 10:32
 3/3 anonim ***** válasza:

a baj csak az, hogy sajnos az ember alapvetően nem változik meg...szóval ha már kérted, hogy változtasson, és nem sikerült pedig szeretett volna, akkor nem is fog tudni...

lehet hogy ez nem ide passzol(mert nem írtad min akadsz ki),de nekem a párom többször mondta, hogy ne legyek annyira féltékeny,és ebből kifolyólag néha hisztis...én is elgondolkodom, hogy igaza van, és hogy neki és a kapcsolatunknak sem teszek jót ezzel, próbálok uralkodni az érzelmek felett,de néha nem megy...nem tudom teljesen félretenni ami vagyok,pedig próbálom...

és nem kell hogy szakítás legyen a vége a kapcsolatnak...deh nem tudom, hogy mi miatt veszekedtetek, ezért nem tudom azt mondani hogy pl. légy elnézőbb vele merthogy ez piti dolog, szóval érted:)

ha szeretitek egymást, és tényleg nem nagy dolgokon veszekedtek, akkor szerintem küzdj érte, emiatt nem éri meg elveszíteni azt akit szeretünk, amúgy meg minden párnak vannak hullámvölgyek a kapcsolatában, ezen is túl lesztek

kívánom Neked hogy így legyen, és hogy minden rendbe jöjjön:)

2008. aug. 30. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!