Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ki az aki nehezen viseli, hogy a párja szex után azonnal alszik? 28/L

Figyelt kérdés
Én nagyon nagyon igényelném a bújást, egy kis dumcsizást...tudom értsem meg, hogy a pasik Így működnek. De néha nem lehetne hogy erőt vegyenek magukon? Fiúk is írhatnak, érdekel ez a téma.
2010. febr. 18. 14:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

De ha kapnál ez pizzát?

:P

2010. febr. 18. 15:40
 12/22 A kérdező kommentje:

15:34-es...

Ő nem végez túl kemyén munkát, mármint fizikailag...és nála ez nem gond, ő fáradtan is nagyon igényli a szexet...de utána ...mint akit lelőttek:) Egyébként imádom őt, soha senkiért nem adnám...csak egyszer maradna már fel egy picit....na de majd a pizza...ma sütök csak menjek haza :)

2010. febr. 18. 15:50
 13/22 anonim ***** válasza:

Én is igényelném a cirógatást,bújást szex után.

De van,hogy csak úgy fekszünk egymás mellett,mint két idegen,akik összejöttek egy éjszakára.

Nagyon idegesít,hogy magától sosem kezdene bele valami utójátékba.

Már beszéltem vele erről,és mostanság kezd változni a helyzet,de egyszerűen úgy tűnik,nem igényli.

Kielégül és akkor csókolom,lámpaoltás...alvás.

Én meg fekszem,és bámulom a plafont :-S

Azt is unom már,hogy mindig én bújok..Nem aakrom,hogy tehernek érezze.

Nehéz ügy.

18/L

2010. febr. 18. 16:05
 14/22 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordítva van:)

Szex után én igénylem inkább az alvást :)

Ő éber marad, és ha valamiért én is fent tudok maradni, akkor nagyon jókat tudunk beszélgetni bármiről.

Valahogy nyugodtabban fogadjuk azt, amit a másik mond.

2010. febr. 18. 16:20
 15/22 anonim válasza:
Ez egy nagyon érdekes dolog. Én például fiú vagyok és nálunk pont fordítva volt a barátnőmmel. Én is hallottam korábban, hogy a lányok bizony szeretik és igénylik az „utójátékot” és igyekeztem is ennek minden esetben eleget tenni de, egyáltalán nem volt teher vagy megerőltető számomra, mert én is igényeltem és azon a véleményen vagyok, hogy ez hozzátartozik egy meghitt, intim együttléthez. Szóval szerettem volna, hogy utána összebújás cirógatás...stb. Ő pedig rendszerint csak feküdt, mint egy fadarab. Én ezt csak „guminő effektusnak” hívtam, de elég idegesítő volt, mert kb. olyan volt, mintha egy guminővel lettem volna. Mondjuk az óta már szakítottunk, de nem emiatt. :) Persze szex és szex között is van különbség, mert mondjuk egy falhoz vágós ruhaletépős elfenekelős típusú együttlétből nem biztos, hogy egyenesen következik a cirógatós végkifejlet. :D
2010. febr. 18. 16:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Igen ez persze természetes, de gondolom a kérdező nem is úgy gondolta, hogy miután felfektetik az asztalra és jól megcsinálják, és hogy ezután legyen utójáték.

Ez egy ilyen dolog. Mint mondtam én sem alszok el utána egyből, és szeretek is foglalkozni utána a párommal, ha éppen olyan aktuson vagyunk túl, ha meg egy durva falhozvágós, asztalonfekvős, stb... akkor meg nem igen kezdem el simogatni utána :D Akkor várok egy kicsit és később ha még nem álmos akkor egy kis lazább romantikusabb szex, utána simogatás, bújás, beszélgetés stb... és tényleg van mikor rendelek egy pizzát is utána :D nekem tök jól esik.

2010. febr. 18. 16:36
 17/22 A kérdező kommentje:

16:05-ös....ismerem a "fekszem és bámulom a plafont" szituációt:(

Most is ez lenne ha nem lennék itt, baromi jó szex után most itt írogatok, ő meg alszik...ennyi...beletőrődök...nem igen tehetek mást, imádom őt:)

2010. febr. 18. 22:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Én vagyok az,aki írta a "fekszem és bámulom a plafont"..

Szóval remélem a következő alkalomkor neked is,és nekem is nagyobb szerencsénk lesz :-)

Egyszerűen nem bírom,amikor bealszik.Annyira elül a hangulat szex után.(Nem mindig,de néha).

De örökké nem mászhatok rá,mert félek,hogy ezáltal azt fogja érezni,hogy ráakaszkodom.

2010. febr. 19. 16:19
 19/22 A kérdező kommentje:
Igen én is ettől félek, ezért nem nyomulok...sajnos a pizza se jött be:(
2010. febr. 22. 09:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Ja és szorítok neked hogy változzon a helyzet, legalább egyszer kétszer...egy hónapban...évben ....:(
2010. febr. 22. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!