Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekszem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit már 1 éve ismerek. Ő akart velem járni, de én nemet mondtam, és azt h maradjuk barátok. Az idő múlásával szoros barátság alakult ki köztünk, és mindent elmondtunk egymásnak. Most 1 év után, kiderült h ő többet érze irántam és, valahogy amit én érzek az is több, mint barátság!

Itt csak az a gond, hogy még nem volt 1 hónapnál hoszabb kapcsolatom!és szinte minden pasimra a 2.héten ráuntam, vagy meggondoltam magam!kül 16 vagyok!

Attól félek, hogy ha játok vele akkor tönkre megy a barátságunk!de ha többet is ér a szerelmeünk attól félek, hogy vele is az lesz, mint a többivel, hogy 2 hét után beparázom, és vége lesz!mit lehet ilyenkor tenni?

Nah és persze a szüleimtől is félek!mármint a rekaciójuktól....mert akk jólenne bemutatni nekik....

Meg hát apukám nem igazán engedi, hogy találkozzam fiúkkal!Ha igen, akk mindig megpróbálja megtiltani!vagy pedig piszkál, és azt utálom!Nah meg nem engedi h eljárjak fiúkhoz!ők jöhetnek hozzám de akkor is megy a piszkálódás!

Próbáltam már megbeszélni velük!mert nagyon jó a kapcsolatunk...és tényleg mindent megtudok beszélni velük....de most nagyon bizonytalan vagyok.....előre is köszi....tudom egy kicsit hosszú lett:D

2008. aug. 26. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vágjál bele, ha ő többbet szeretne mint barátság és esetleg te is akkor nem érdemes halasztani a dolgot, így csak egy örökös vágyakozás az egész. Ha szerelmes beléd akkor neki elég rossz, hogy csak barátként áll hozzád. Inkább próbáld meg, ha nem is sikerül talán tanultok belőle valamit. Arra meg neked kell figyelned, hogy ne parázz be 2 hét után. Az nagy butaság. Inkább beszéld meg előre hogy tervede az egészet, de hagyj magadnak egy kis időt hogy megszokd, hogy van egy barátod aki szeret és ne szaladj el egyből.
2008. aug. 26. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy jolmukodo parkapcsolat tobbet er a baratsagotoknal, akkor sokkal tobb mindent adhat neked. testileg, lelkileg.

szerintem beszeljetek meg, ha ugy dontotok vigyazzatogy egymasra, es tovabbra is mindent beszeljetek meg. a szuleid meg idovel hozzaszoktak. meg az enyemek is hozzaszoktak (vagy szoknak) pedig aztan ok, Isten ments!!! en 18 vagyok es eleg sokaig tartott mig feldolgoztak. a baratomat nem mutattam be nekik, mig nem volt muszaj, anyukamnak az uton mutattam be (veletlenul osszefutottunk), apukamnak a tombhaz elott(szinten veletlen volt:P) egy eve vagyunk egyutt es lassan lassan szokja mindenki. en ismerem nagyjabol az O csaladjat es o is az enyemet. ja es sosem mondtam h most epp Vele megyek, vagy hozzuk. Mostmar szerintem tudjak:P

ha ugy dontotok akkor sok boldogsagot:) UDV

2008. aug. 26. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Megpróbálom elhatározni magam, és nem beparázni!a szüleim meg majd belenyugszanak:D
2008. aug. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!