Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen cselekszem?
Van egy fiú akit már 1 éve ismerek. Ő akart velem járni, de én nemet mondtam, és azt h maradjuk barátok. Az idő múlásával szoros barátság alakult ki köztünk, és mindent elmondtunk egymásnak. Most 1 év után, kiderült h ő többet érze irántam és, valahogy amit én érzek az is több, mint barátság!
Itt csak az a gond, hogy még nem volt 1 hónapnál hoszabb kapcsolatom!és szinte minden pasimra a 2.héten ráuntam, vagy meggondoltam magam!kül 16 vagyok!
Attól félek, hogy ha játok vele akkor tönkre megy a barátságunk!de ha többet is ér a szerelmeünk attól félek, hogy vele is az lesz, mint a többivel, hogy 2 hét után beparázom, és vége lesz!mit lehet ilyenkor tenni?
Nah és persze a szüleimtől is félek!mármint a rekaciójuktól....mert akk jólenne bemutatni nekik....
Meg hát apukám nem igazán engedi, hogy találkozzam fiúkkal!Ha igen, akk mindig megpróbálja megtiltani!vagy pedig piszkál, és azt utálom!Nah meg nem engedi h eljárjak fiúkhoz!ők jöhetnek hozzám de akkor is megy a piszkálódás!
Próbáltam már megbeszélni velük!mert nagyon jó a kapcsolatunk...és tényleg mindent megtudok beszélni velük....de most nagyon bizonytalan vagyok.....előre is köszi....tudom egy kicsit hosszú lett:D
Egy jolmukodo parkapcsolat tobbet er a baratsagotoknal, akkor sokkal tobb mindent adhat neked. testileg, lelkileg.
szerintem beszeljetek meg, ha ugy dontotok vigyazzatogy egymasra, es tovabbra is mindent beszeljetek meg. a szuleid meg idovel hozzaszoktak. meg az enyemek is hozzaszoktak (vagy szoknak) pedig aztan ok, Isten ments!!! en 18 vagyok es eleg sokaig tartott mig feldolgoztak. a baratomat nem mutattam be nekik, mig nem volt muszaj, anyukamnak az uton mutattam be (veletlenul osszefutottunk), apukamnak a tombhaz elott(szinten veletlen volt:P) egy eve vagyunk egyutt es lassan lassan szokja mindenki. en ismerem nagyjabol az O csaladjat es o is az enyemet. ja es sosem mondtam h most epp Vele megyek, vagy hozzuk. Mostmar szerintem tudjak:P
ha ugy dontotok akkor sok boldogsagot:) UDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!