Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmebeteg a "barátom"?
Mindig mondja, hogy neki küldetése van, ezt a világot a vállain hordozza, még úgy is, hogy Isten elhagyta.
Muszáj segítenie másokon, néha olyanokat mond, hogy a húsából is etetne másokat, ha tehetné.
Ha valami rosszat teszek, egyből beszól, hogy pont nekem nem kellene ilyennek lennem.
Ha például odajön hozzánk egy szélhámos, az utcán, ad neki egy ezrest, én meg mondom neki, hogy ne legyen már ilyen hülye, hogy beveszi, erre azt mondja, hogy tudja, hogy hazudott, ám mivel az ilyen embernek sosem sikerül másokat átvernie, nem baj, ha lesz egy kis sikerélménye, és ideig-óráig sikerérzete.
Még gimiben volt egy tanár, aki elég rosszul tanított, úgyhogy nem túl szép módon kirúgattuk, és utána kiderült, hogy hajléktalan lett.
Ezt elmeséltem tegnap neki, néha itt-ott nevetgélve a tanár hülyeségein.
Rohadtul kiakadt, mármint, mintha eldurrant volna az agya, nem láttam még ilyennek.
Megragadt a torkom és falnak lökött, és olyanokat mondott, hogy "a magadfajta emberi mocskok miatt tart itt a világ... legjobb lett volna, ha meg sem születtél volna a többivel... ha nem szeretne, most félholtra verne... és hogy egy jobb világban az ilyeneket kivégeznék, vagy legalábbis megtiltanák, hogy szaporodjanak... Bárcsak meg sem születtem volna"
Nagyon durva volt, majdnem megfulladtam, aztán majdnem betörte az ajtót, elviharzott, és azóta nem beszéltünk.
Én most már nagyon félek tőle... De szeretem, mert nagyon szenvedélyes, és úgy érzem jó ember.
Nagyon fájtak ezek a szavak, de gondolom csak indulatból mondta.
Nem tudom, hogy mit léphetnék ezek után.
19/L, 25/F
Ez a tanár kirúgás tipikus iskolai gyerek csínytevés.
Nem hiszem,hogy egyedül rúgatta ki, biztos 20 osztálytársa is vele volt. Mi sulinkban is volt ilyen sajnos....
De a barátod tényleg nem normális, hagyd ott a pi csába.
a végén egyszer úgy megüt,hogy ott maradsz:( vigyázz vele
"Még gimiben volt egy tanár, aki elég rosszul tanított, úgyhogy nem túl szép módon kirúgattuk, és utána kiderült, hogy hajléktalan lett.
Ezt elmeséltem tegnap neki, néha itt-ott nevetgélve a tanár hülyeségein. "
A pasid kattos te meg egy szutyok vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!