Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jobb egy 16 éves fickó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb egy 16 éves fickó egy 14 éves lánynak, mint egy 19 éves?

Figyelt kérdés
Miért? Annyira jól alakult minden, amíg ez a kissrác fel nem tűnt. És végül őt választotta, olyan alapon, hogy "lehet nem jön ki olyan jól vele, mint velem, de fiatalabb!"
2015. ápr. 1. 10:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tizenéves korban 5 év nagyon sok, nézd vissza, hogy 10-20 év között mennyit is változtál mind testileg és mind természetileg! Mennyi mindennel kapcsolatban változott az álláspontod, a nézeted, ideáljaid. Amit 10 évesen fontosnak tartottál vagy 15, azt most 19 évesen is ugyanúgy fontosnak tartod-e vagy egyáltalán van-e rá időd? 20-30 között is rengeteg változás áll be, de ez inkább már "kikupálódás", csiszolódás :) Nekem egy évvel idősebb barátom van (23 éves), de én azt mondom, hogy bizony kell egy nő és egy férfi között a tuti 2-3 év a férfi javára vagy nagyon picit több 20 éves kortól, ha komoly párkapcsolatot akarsz :) Keress inkább ehhez mérten egy lányt és ne ilyen kislányokra vadássz :) Rám is mondták sokszor kiskoromban, hogy érettebb vagyok a koromnál, viszont 14-16 évesen még párkapcsolatot sem akartam és nem is voltam rá alkalmas :D 14 éves korban még csak futó hatalmas nagy szerelmek jönnek elő :)
2015. ápr. 4. 17:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Jaj hagyjuk már ezt az így sok megy úgy sok szöveget, világnézet célok és hasonló marhaságokat!

Arról van szó, hogy a 16 éves gyerek jobb képű mint te, ezért választotta őt a lány.

A többi csak süket duma volt részéről.

2015. ápr. 4. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!