Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Dugásért sem dolgoztam még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Dugásért sem dolgoztam még ennyit. " Erre mit reagálnátok? Nagyon fáj

Figyelt kérdés

3 hónapja együtt vagyok a barátommal és eddig annyira boldog voltam, azt hittem, hogy jó a kapcsolatunk.

Nekem ő az első fiúm, de neki már több lánnyal volt dolga... Igazából elég sokkal, a gimiben ő az egyik "népszerű srác". Nem akartam vele összejönni, mert én nem vagyok ilyen, totál különbözőek vagyunk. De nagyon tepert, november óta fűzött és tényleg, velem sosem volt nagyképű, vagy bármi. A szexet sem erőlteti, pedig már aludtunk is együtt.

Erre ma ott voltam náluk, de elaludtam és felébredtem arra, hogy csörgött a telefonja. Kiment a fürdőszobájába, de hallottam, ahogy a haverjával beszél... És azt mondta neki, hogy "egyetlen du..sért sem fáradt még ennyit".

17L

2015. márc. 31. 22:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nincs mit magyarázni, csak lyuk vagy neki. Valószinüleg kidob miután párszor meghúzott.
2015. márc. 31. 23:07
 32/39 biohazardxxx ***** válasza:
95%
ha ilyen népszerű srác kategória akkor nyilván a havarjainak is megakar felelni és kicsit játszotta az eszét nekik. ha ennyi ideje vár rád és elmentetek már közös élménydolgokra plusz aludtatok már együtt és nem molesztált türelmes veled akkor csak nem kurni kellesz neki plusz gondolom egykorúak vagytok kb. igy érthető hogy dolog. nekem még nem volt olyan hogy nővel aludjak de ne legyen semmi, az nem férfinek találták ki :D. amugy meg ahogy elmondtad rendes srácnak tűnik max nem leszel már szűz és ennyit veszíthetsz. jobb mint egy buliban elveszteni olyannal aki lelép és kellemetlen emlék marad...
2015. márc. 31. 23:57
 33/39 anonim ***** válasza:
76%

Hát, megmondom őszintén, hogy szívem szerint valamiért egyetértek a 32-es válaszolóval.

Viszont van egy ismerősöm, aki összejött egy lánnyal, tényleg tepert érte, a lány még szűz volt, így nem akarta elsietni a dolgokat, a srácnak viszont 17-18 évesen igen nagy 'tapasztalata' volt már a lányok terén. Pár hónappal később megtörtént, aminek meg kellett történnie(előtte már a haveri társaságban nagyjából olyan szintű dolgokat mondott mint, amilyeneket a barátod is mondott), minden szép és jó volt egy ideig, majd amikor 6-8 hónapja voltak együtt a srác már másfele kacsintgatott, megcsalta a lányt jópárszor, majd otthagyta azzal, hogy megunta őt.

Tehát van ellenpélda is.

Elhiszem, hogy nagyon fáj, ha a helyedben lennék, akkor biztos rákérdeznék, nem tudnék csak úgy szakítani vele. Viszont akkor valószínű, hogy találna rá magyarázatot(amit a 32-es válaszoló le is írt)....

18/L

2015. ápr. 1. 00:37
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
21-es vagyok *nem pontozást
2015. ápr. 1. 14:21
 35/39 anonim ***** válasza:
Ez ezért durva.
2015. ápr. 1. 15:09
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Leckéztesd meg.Pár napig tedd félre a sértettséged, játszd a normálisat.

Majd ha kettesben lesztek csinálj úgy,mintha le akarnál vele feküdni.Csókolózzatok,simogasd,vedd le a felsőjét.

Majd állj fel, ő bizonyára értetlenül fog bámulni majd, aztán mond azt,hogy "senkinek nem húztam még ennyit az agyát." És aztán menj el.

Én biztosan ezt csinálnám:)

18L

2015. ápr. 1. 15:15
 37/39 anonim ***** válasza:
Amikor ezt meghallottad utána mit csináltál?
2015. ápr. 1. 15:21
 38/39 anonim ***** válasza:

Istenem, de hülye vagy. Szó szerint kimondta, hogy mi a helyzet... Most mentegeted, hogy nem olyan?

Neked tényleg kell, hogy a saját hibádból tanulj, az jó lecke lesz.

2015. ápr. 1. 18:25
 39/39 anonim ***** válasza:
#36 - Júj, de gonosz. :D
2015. ápr. 2. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!