Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Dugásért sem dolgoztam még ennyit. " Erre mit reagálnátok? Nagyon fáj
3 hónapja együtt vagyok a barátommal és eddig annyira boldog voltam, azt hittem, hogy jó a kapcsolatunk.
Nekem ő az első fiúm, de neki már több lánnyal volt dolga... Igazából elég sokkal, a gimiben ő az egyik "népszerű srác". Nem akartam vele összejönni, mert én nem vagyok ilyen, totál különbözőek vagyunk. De nagyon tepert, november óta fűzött és tényleg, velem sosem volt nagyképű, vagy bármi. A szexet sem erőlteti, pedig már aludtunk is együtt.
Erre ma ott voltam náluk, de elaludtam és felébredtem arra, hogy csörgött a telefonja. Kiment a fürdőszobájába, de hallottam, ahogy a haverjával beszél... És azt mondta neki, hogy "egyetlen du..sért sem fáradt még ennyit".
17L
Hát, megmondom őszintén, hogy szívem szerint valamiért egyetértek a 32-es válaszolóval.
Viszont van egy ismerősöm, aki összejött egy lánnyal, tényleg tepert érte, a lány még szűz volt, így nem akarta elsietni a dolgokat, a srácnak viszont 17-18 évesen igen nagy 'tapasztalata' volt már a lányok terén. Pár hónappal később megtörtént, aminek meg kellett történnie(előtte már a haveri társaságban nagyjából olyan szintű dolgokat mondott mint, amilyeneket a barátod is mondott), minden szép és jó volt egy ideig, majd amikor 6-8 hónapja voltak együtt a srác már másfele kacsintgatott, megcsalta a lányt jópárszor, majd otthagyta azzal, hogy megunta őt.
Tehát van ellenpélda is.
Elhiszem, hogy nagyon fáj, ha a helyedben lennék, akkor biztos rákérdeznék, nem tudnék csak úgy szakítani vele. Viszont akkor valószínű, hogy találna rá magyarázatot(amit a 32-es válaszoló le is írt)....
18/L
Leckéztesd meg.Pár napig tedd félre a sértettséged, játszd a normálisat.
Majd ha kettesben lesztek csinálj úgy,mintha le akarnál vele feküdni.Csókolózzatok,simogasd,vedd le a felsőjét.
Majd állj fel, ő bizonyára értetlenül fog bámulni majd, aztán mond azt,hogy "senkinek nem húztam még ennyit az agyát." És aztán menj el.
Én biztosan ezt csinálnám:)
18L
Istenem, de hülye vagy. Szó szerint kimondta, hogy mi a helyzet... Most mentegeted, hogy nem olyan?
Neked tényleg kell, hogy a saját hibádból tanulj, az jó lecke lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!