Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Dugásért sem dolgoztam még ennyit. " Erre mit reagálnátok? Nagyon fáj
3 hónapja együtt vagyok a barátommal és eddig annyira boldog voltam, azt hittem, hogy jó a kapcsolatunk.
Nekem ő az első fiúm, de neki már több lánnyal volt dolga... Igazából elég sokkal, a gimiben ő az egyik "népszerű srác". Nem akartam vele összejönni, mert én nem vagyok ilyen, totál különbözőek vagyunk. De nagyon tepert, november óta fűzött és tényleg, velem sosem volt nagyképű, vagy bármi. A szexet sem erőlteti, pedig már aludtunk is együtt.
Erre ma ott voltam náluk, de elaludtam és felébredtem arra, hogy csörgött a telefonja. Kiment a fürdőszobájába, de hallottam, ahogy a haverjával beszél... És azt mondta neki, hogy "egyetlen du..sért sem fáradt még ennyit".
17L
Viszont én sosem éreztem, hogy csak "arra" kellenék neki...
Kétszer voltunk együtt voltunk síelni és nem erőltetett semmit.
Többször együtt aludtunk, akkor sem volt semmi.
Meg bemutatott a szüleinek, a szülinapján Magyarországra jött az apukája és mikor mondtam a fiú anyukájának, hogy elhívott engem is a vacsira az apukájával, akkor csak nézett, hogy még sosem mutatott be egy lányt sem az apukájának.
Szóval tényleg azt hittem, hogy fontos vagyok neki...
Nyilván ezekre a dolgokra gondolt mikor azt mondta a haverjának, még sosem dolgozott ilyen sokat egy dugásért.
A többi csaj valószínűleg hamarabb beadta a a derekát így semmi szükség nem volt rá, hogy be legyenek otthon mutatva se a többi dologra.
"Viszont én sosem éreztem, hogy csak "arra" kellenék neki..."
ne aggódj, elég ha a haverjainak elmeséli, hogy csak "arra" kellesz neki, később meg majd az összes részletet "arról".
Egyébként most igazából mire vágysz? Azt szeretnéd, ha meggyőznénk, hogy ne a saját fülednek higgy, hanem nyugodtan folytasd vele, minden rendben lesz, nagy szeretkezés, ásó-kapa-nagyharang?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!