Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Dugásért sem dolgoztam még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Dugásért sem dolgoztam még ennyit. " Erre mit reagálnátok? Nagyon fáj

Figyelt kérdés

3 hónapja együtt vagyok a barátommal és eddig annyira boldog voltam, azt hittem, hogy jó a kapcsolatunk.

Nekem ő az első fiúm, de neki már több lánnyal volt dolga... Igazából elég sokkal, a gimiben ő az egyik "népszerű srác". Nem akartam vele összejönni, mert én nem vagyok ilyen, totál különbözőek vagyunk. De nagyon tepert, november óta fűzött és tényleg, velem sosem volt nagyképű, vagy bármi. A szexet sem erőlteti, pedig már aludtunk is együtt.

Erre ma ott voltam náluk, de elaludtam és felébredtem arra, hogy csörgött a telefonja. Kiment a fürdőszobájába, de hallottam, ahogy a haverjával beszél... És azt mondta neki, hogy "egyetlen du..sért sem fáradt még ennyit".

17L

2015. márc. 31. 22:01
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13-as mi a fészkes fenéne* egy kép azért, hogy válaszolj neki?? De most komolyan?! Már ne haragudj, de ehhez semmi szükség rá, mert pontozást meg ilyenket kért a kérdező. Szánalmas vagy.
2015. márc. 31. 22:11
 22/39 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem rolad beszelt hogy jol megkellett erted dolgozzon..
2015. márc. 31. 22:12
 23/39 anonim ***** válasza:
88%
#20 Whowww, micsoda felfogó képesség... a kérdező pontosan tudja h róla beszélt de érthetően szarul esik neki hogy a pasi úgy beszélt róla hogy "csak egy dugás"
2015. márc. 31. 22:12
 24/39 A kérdező kommentje:

Viszont én sosem éreztem, hogy csak "arra" kellenék neki...

Kétszer voltunk együtt voltunk síelni és nem erőltetett semmit.

Többször együtt aludtunk, akkor sem volt semmi.

Meg bemutatott a szüleinek, a szülinapján Magyarországra jött az apukája és mikor mondtam a fiú anyukájának, hogy elhívott engem is a vacsira az apukájával, akkor csak nézett, hogy még sosem mutatott be egy lányt sem az apukájának.

Szóval tényleg azt hittem, hogy fontos vagyok neki...

2015. márc. 31. 22:13
 25/39 anonim ***** válasza:
77%
Most jön az a rész mikor a kérdező elkezdi mentegetni hogy "pedig úgy éreztem h szeret és teljesen úgy mutatta, hisz ezt meg ezt csinálta meg minden" de erre akkor sincs mentség amit mondott. Akkor volt őszinte, mikor a haverjával beszélt: ennyit még egy dugásért sem kellett dolgoznia. Amit te törődésnek véltél, az csak mind arra ment ki h megfektethessen. Ideje felébredni, nincs értelme tovább hitegetned magad.
2015. márc. 31. 22:16
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ezekre a dolgokra gondolt mikor azt mondta a haverjának, még sosem dolgozott ilyen sokat egy dugásért.

A többi csaj valószínűleg hamarabb beadta a a derekát így semmi szükség nem volt rá, hogy be legyenek otthon mutatva se a többi dologra.

2015. márc. 31. 22:17
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont én sosem éreztem, hogy csak "arra" kellenék neki..."

ne aggódj, elég ha a haverjainak elmeséli, hogy csak "arra" kellesz neki, később meg majd az összes részletet "arról".

Egyébként most igazából mire vágysz? Azt szeretnéd, ha meggyőznénk, hogy ne a saját fülednek higgy, hanem nyugodtan folytasd vele, minden rendben lesz, nagy szeretkezés, ásó-kapa-nagyharang?

2015. márc. 31. 22:20
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis megdug. Téma lezárva, jöhet a következő kérdés.
2015. márc. 31. 22:21
 29/39 anonim ***** válasza:
51%
tudnál küldeni a puncidról egy képet? szigorúan csak ahhoz kell hogy válaszolni tudjak!!
2015. márc. 31. 22:25
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy sok nő beleesik ebbe a hibába,-gondolom kérdező te is azt hitted, hogy meg tudod változtatni a suli népszerű csajozógépét, magadba tudod bolondítani, de sajnos azt kell mondjam h te is csak egy újabb strigula voltál neki :( Azzal csak rontasz a helyzeten, ha elnézet neki mindezt és úgy csinálsz mintha minden rendben lenne.. akkor majd egy nap arra eszmélsz, hogy ki lettél dobva és ő már a következő strigulája száján csüng a szemed láttára :/
2015. márc. 31. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!