Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogyha én mérnöknek tanulok és egy velem egyformán intelligens lányt tudok csak elképzelni páromnak? 16/f
"Ez nem felszínesség mert nem a külsőt kötöttem feltételhez."
Egyáltalán nem csak ez felszínesség. Te is az vagy, ha csak szerinted a diplomázott lányok, akik valóban intelligensek, a jók.
Mérnök bárkiből lehet manapság sajnos, olyan formák vannak az ilyen műszaki sulikban, el sem hiszem.
Szóval az intelligencia nem függvénye a dolognak.
Az engem is érdekel, hogy te miképp is tanulsz most mérnöknek?
Papikám..az, hogy beállsz a szalag mellé, és nyomogatod a gombokat, még nem tesz mérnökké.
Nyáron 80e ft-ot kerestél?
Tééényleg, én meg 130-at raktáron, akkor én most logisztikai ügyintéző lennék? vagy mi a fityfene..ja nem, csak egyszerű diák, akitől nem vonnak annyit, mint egy főállású dolgozótól.
Az pedig, hogy te olyan intelligens lennél, hát már ne is haragudj, de az ÁTLAG intelligencia nem itt kezdődik, szóval lehet, hogy egy szakmát jól fogsz tudni, de ezzel a hozzáállással csak a legutolsó alja munkát fogod megkapni..
Na pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!