Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, nektek mitől jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mitől jönne meg az eszetek?

Figyelt kérdés
Szóval ha elhagynátok a párotokat egy másik nőért,úgy hogy a párotokkal boldogok voltatok,sok évet együtt voltatok,született babátok,de meghülynétek,és ezt mind feladnátok egy másik nőért.....Hogy viselkedjen egy nő veletek,hogy észbekapjatok,hogy basszus......(mivel a gyerek miatt tartjuk a kapcsolatot...) Közömbösségtől térnétek észhez,vagy attól,ha elcsábítana a volt párotok,és egy hatalmasat szexelnétek.....vagy ha úgy kezelne,mint egy barátot......(hozzáteszem,hogy ha mélyen legbelül még szeretnétek a volt párotokat,csak elvakítana az újdonság érzet....)
2015. márc. 31. 20:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen tudom,hogy nekem kellene költöznöm,de anyagilag sokkal nehezebb lenne....A nő nagyon gázos,sokkal idősebb tőlem,a páromtól is kicsivel,külsőre vénes a feje,de még elmegy,nem ronda...Kiélt ribizli....7 ismerősömből,akik ismerték,mind a 7-en azt mondták,hogy r...nc... elég rendesen hírneve van ...:-) képes lefeküdni a saját lánya volt pasijával....

És nagyon féltékeny rém,nem bírja ki hogy ne hívja fel,vagy ne írjon a volt páromnak,amikor tudja,hogy velem van....és amikor otthon van a nő,akkor még írni sem tud,még a gyerekről sem tudunk üzizni,mert nehogy megtudja...remélem ez egyszer az őrületbe fogja kergetni.....

Szerintem az újdonsággal fogta meg,meg a lakhatással....

2015. márc. 31. 21:43
 12/20 anonim ***** válasza:
inkább a nyugalommal :)
2015. márc. 31. 21:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem az nem lenne nyugalom meg béke,hogy szinte semmiről sem beszélhetek a gyerekem anyjával,még semleges témákról sem,meg a gyerekről sem,mert féltékeny.....ezt meddig lehet bírni? én nem bírnám elviselni az tuti...
2015. márc. 31. 21:53
 14/20 anonim ***** válasza:
A férfi és a nő másképp működik és ő menekülős fázisban van. Vedd figyelembe. Majd rájön, hogy van gyereke is. később.
2015. márc. 31. 21:56
 15/20 A kérdező kommentje:
imádja a fiát,nagyon szereti,a legjobb apának tartom! De a kérdés csak annyi,hogy mennyi idő (nem várok választ,hiszen ezt senki sem tudhatja...) ezért nem merek belekezdeni másik kapcsolatba,mert félek,akkor ébred rá....és a pasizással hogy legyek? attól egy férfi észbekaphat,hogy elveszíthet végleg?? vagy úgy lenne vele,hogy jólvan minek kezdjük újra,ha ott van már a másik pasi...?
2015. márc. 31. 21:59
 16/20 A kérdező kommentje:
mármint komolyba nem kezdenék,csak kavargatnák esetleg....ha tudnám,ezzel felébreszthetem...
2015. márc. 31. 22:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez a pasizás dolog ez olyan, hogy bármit mondok rossz.

Lehet eltörik benne valami, hogy nincsen visszaút és előre menekül. Lehet ráébred és pont jó.

Ehhez varázsgömb kéne akkor is ha ismerem személyesen.

én amondó vagyok, hogy az egészségügyi szexet ha lehet full diszkréten. Jön-szeret-megy a pasas.

2015. márc. 31. 22:02
 18/20 A kérdező kommentje:
értem.én is így tervezem,nem akarom,hogy tudja....ha tudnám előre,hogy mit kéne tenne,bármit megtennék érte....
2015. márc. 31. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Nos sok sikert, remélem tudtam segíteni.
2015. márc. 31. 22:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen,sokat,és köszönöm,és én is abban látom a megoldást,hogy lakást biztosítsak,de mint egyedülálló anya,kevés jövedelemből nehéz lesz,de megoldható......
2015. márc. 31. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!