Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na nekem itt lett elegem, miért tartanak betegnek?

Figyelt kérdés
Végiggondolva az elmúlt fél évet, a körülbelül 5-6 lánynál, akinél próbálkoztam, legalább 4 azért nem akart többet tőlem, mert betegnek tart, sztalkernek vagy épp félelmetesnek (és nem, nem a külsőm miatt). Ez engem mérhetetlenül bosszant, és nem értem. Mondjatok tippeket, tippet, hogy mik azok a jellemvonások, cselekedetek, amik miatt a másikra ezeket a jelzőket húznátok?
2015. márc. 30. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A férfi próbál lovagias és figyelmes lenni erre a nő megijed. Szánalmas, hogy nektek semmi se jó, az az igazság.

Kérdező, én is megakadok a részletekben mindig, nem csak a fehérnéppel kapcsolatban.

Örülj neki, ez egy jó tulajdonság, attól, hogy ezek a szerencsétlenek nem tudják értékelni.

2015. márc. 31. 01:14
 12/15 anonim ***** válasza:

"A férfi próbál lovagias és figyelmes lenni erre a nő megijed."

Nyilván ha 4 lány utasítja emiatt vissza, akkor ők a hülyék, és a kérdező meg teljesen udvarias és lovagias, nem?

Én azt nem értem, hogyha láttad az első két lányon pl. hogy a személyes távolság miatt rezelnek be, akkor miért így folytattad.

Másrészt én abban semmi lovagiasat nem látok, hogy a hátam mögött, körbekérdezi az ismerőseimet, hogy mit tudnak rólam mesélni. Volt már ilyen, és borzasztóan kellemetlenül érintett, nem akarom világgá kürtölni, hogy éppen ismerkedek valakivel, nem akarom, hogy ítéletet mondjanak rólam (amit pl. ez a srác vissza is mondott a fülembe!) az ismerőseim és úgy általában kellemetlen, ha az emberről a háta mögött beszélnek- még akkor is , ha pozitívan. Szerintem szép az ismerkedés, mert megvan a maga üteme, sok mindent le lehet szűrni a másikról már az elején persze, de azért izgalmasabb, ha ő meséli el (ha egyáltalán el akar valamit mesélni, mert lehet, hogy ő még nem hozott volna szóba valamit, de te már tudod róla). Másrészt az ilyen töretlen figyelem kellemetlen lehet az elején, amikor még csak ismerkedtek, nem tudjátok, hogy mit akartok egymástól, még a lány is bizonytalan, kicsit olyan, mintha ezzel rászálltál volna.

Úgyhogy nem, bár a kérdező biztos és rendes illetve udvarias férfi, de ez a kommunikáció nem biztos, hogy nyerő.

Ha már egy erős vonzalomról lenne szó, esetleg imponálna a lánynak, hogy na ennyire érdeklődsz iránta, hogy még a barátainál is rákérdezel, de az elején ez szerintem túlzás.

2015. márc. 31. 01:21
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, ha beszélsz kicsit angolul, akkor ezt neked írták.

2015. márc. 31. 12:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem ugyanúgy viselkedtem minden lánnyal, a cselekedeteim nem egy húron pendültek, épp ezért nehéz levonnom következtetéseket. Nem "kutakodtam", csak beszélgetés közben megemlítettem. Vagy például megkérdeztem, milyen volt ma a hangulata, jó barátnők-e, szerencsés, hogy ilyen barátnője van. Nem olyanra kell gondolni, hogy megkérdezem, hogy kivel szokott jönni, hánykor megy el. Szimplán a barátnőjével beszélek, és ha már szóba jönnek a dolgok, szívesen hallgatom, hogy vannak-e közös történeteik, stb.
2015. márc. 31. 12:58
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

csinálj meg egy teszte tisztábban fogsz látni

egyébként meg...lehet az a "baj", hogy ugyanaz a lány a zsánered és ennek a zsánernek ez nem jön be...

2015. júl. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!