Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok úgy hogy nem járnék olyan lánnyal aki
nem iszik alkoholt?
Én sem járnék olyan fiúval, aki nem iszik.
2015. márc. 30. 22:26
Egészsé.gedre. Én meg nem járnék olyan fiúval aki iszik. Szerintem teljesen lényegtelen, hogy ki mi alapján választ párt. Amúgy meg 19:52 arra gondoltál már, hogy valaki azért nem iszik mert undorodik tőle? Nem elvi alapon, hanem mint bármilyen más italtól vagy ételtől. Ne mondd, hogy te bármit képes vagy megenni. Szóval az ilyen ember erőszakolja meg magát, vagy mit csináljon?
2015. márc. 30. 22:31
Én sem járnék ilyen fiúval.
lehet lepontozni, mint a többieket, de könyörgöm, két teljesen más életvitelű ember nem tud harmonikus kapcsolatban együtt élni.
Én igenis imádok közösen iszogatni, bulizni, koncertre járni. Mégis mit csinálnék egy olyan pasival, aki a buli közben ül mellettem csöndben, és nem szeretne velem mulatni?
Suba subával, guba gubával
2015. márc. 30. 23:40
Nem kedves 12-es, nem kell megerőszakolnia magát.
Mindenkinek van olyan pia, amit szívesebben fogyaszt. Akkor igyon alkohol menteset.
2015. márc. 31. 00:26
Nem, nem mindenkinek. Képzeld van olyan akinek semmilyen gyakoribb "pia" nem ízlik, és undorítja a szaga, kinélzete és a tudás, hogy miként készítik, az ízéről nem is beszélve. Persze végigihatná a nem olyan gyakoriakat is, de tudod valakit annyira hidegen hagy ez az egész, hogy az idejét, a pénzét és a legkisebb agysejtjét amiben elraktározódna valami tudás a "piákról", inkább más dolgokra fordítja. Ha pia helyett azt mondanám pl, hogy "palacsinta" akkor nem pazarolnál az egészre még egy pillantást, és nem szólítanál fel, hogy akkor egyem végig az összes félét, hátha valamelyik mégis ízlik. Attól, hogy az emberek kiválasztottak egy ételt/italt amit isteníthetnek, a gyakorlatban az még semmivel sem több mint a többi. És különben is miért kéne bármilyen indok? Miért kéne, hogy akkor alkoholmenteset igyon? Mintha kötelező lenne.
2015. márc. 31. 01:11
Uccsó, ott a pont!
Egyébként ez akkora marhaság. (Akkor ezen az alapon én meg - imádom a spenótot - nem vagyok hajlandó olyan pasival járni, aki undorodik a spenóttól... Basszus, nem neki kell megenni, hanem nekem, erőltessem le a torkán, hogy utána rosszul legyen és rohanjon a mosdóba?? Egyesek itt nagyon röhejesek és gyerekesek.)
2015. márc. 31. 21:51
Kapcsolódó kérdések: